anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zapytanie o AF

Specter19960
#7 Wielbiciel

Dzień dobry 

Dostałem tajemniczy zwrot o tytule 

Opis

/OPF/X///// Wypłata automatyczna pr zed zamknięciem walletu PayU w rama ch migracji do AF Id( w tym miejscu był ID którego nie będę wklejał)

Czy AF to nowy operator płatności Allegro stąd ten zwrot?

Czy wymagane są dodatkowe działania z mojej strony?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

daniel_na101
#1 Nowicjusz

Jo tyż :P. I nie wiym za co to je XD

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @Specter19960 @daniel_na101. Wypłata z salda PayU wynika z migracji do operatora Allegro Finanse. Nie musicie nic dodatkowo z tym robić 🙂 

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

daniel_na101
#1 Nowicjusz

Dobra, ale gdzie moge sprawdzić za co to były pieniądze?

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@daniel_na101 Sprawdzisz to w zakładce Środki i historia operacji

Marysia
oznacz moderatorów

paulinabukowska
#7 Wielbiciel

A czy mozna prosic o wyjasnienie? Jaka migracja i dlaczego dostajemy za to pieniadze? To jest opodatkowane? Bedzie jakis pit? Czy w ramach czego to jest? W historii transakcji nie mam nic a przelew dostalam. Prosze o wyjasnienie.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@paulinabukowska To są środki z Waszej sprzedaży zgromadzone na saldzie PayU. Nie są to dodatkowe pieniądze.

Przeprowadzamy migrację danych dotyczących wypłat i ustawień od dotychczasowych operatorów płatności PayU i Przelewy24, do nowego operatora - Allegro Finance. Ta zmiana ma na celu ujednolicenie i zoptymalizowanie procesów płatności w ramach platformy Allegro. Allegro Finance stanie się głównym operatorem płatności w serwisie. Dzięki temu będziemy mogli zaoferować bardziej spójne i efektywne usługi finansowe.

Natalia
oznacz moderatorów

paulinabukowska
#7 Wielbiciel

Ale, tak jak wczesniej pisalam, nie mam nic w historii transakcji. Skad wiec te pieniadze? 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @paulinabukowska, w takim wypadku skontaktuj się z nami za pomocą formularza dostępnego tutaj. Załącz w nim proszę potwierdzenie przelewu, dzięki temu nasi konsultanci będą mogli zidentyfikować przelew 🙂

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów