Dzień dobry
Dostałem tajemniczy zwrot o tytule
Opis
/OPF/X///// Wypłata automatyczna pr zed zamknięciem walletu PayU w rama ch migracji do AF Id( w tym miejscu był ID którego nie będę wklejał)
Czy AF to nowy operator płatności Allegro stąd ten zwrot?
Czy wymagane są dodatkowe działania z mojej strony?
Jo tyż :P. I nie wiym za co to je XD
Cześć, @Specter19960 @daniel_na101. Wypłata z salda PayU wynika z migracji do operatora Allegro Finanse. Nie musicie nic dodatkowo z tym robić 🙂
Dobra, ale gdzie moge sprawdzić za co to były pieniądze?
@daniel_na101 Sprawdzisz to w zakładce Środki i historia operacji.
A czy mozna prosic o wyjasnienie? Jaka migracja i dlaczego dostajemy za to pieniadze? To jest opodatkowane? Bedzie jakis pit? Czy w ramach czego to jest? W historii transakcji nie mam nic a przelew dostalam. Prosze o wyjasnienie.
@paulinabukowska To są środki z Waszej sprzedaży zgromadzone na saldzie PayU. Nie są to dodatkowe pieniądze.
Przeprowadzamy migrację danych dotyczących wypłat i ustawień od dotychczasowych operatorów płatności PayU i Przelewy24, do nowego operatora - Allegro Finance. Ta zmiana ma na celu ujednolicenie i zoptymalizowanie procesów płatności w ramach platformy Allegro. Allegro Finance stanie się głównym operatorem płatności w serwisie. Dzięki temu będziemy mogli zaoferować bardziej spójne i efektywne usługi finansowe.
Ale, tak jak wczesniej pisalam, nie mam nic w historii transakcji. Skad wiec te pieniadze?
Cześć @paulinabukowska, w takim wypadku skontaktuj się z nami za pomocą formularza dostępnego tutaj. Załącz w nim proszę potwierdzenie przelewu, dzięki temu nasi konsultanci będą mogli zidentyfikować przelew 🙂