Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam jestem poczatkujący jeśli chodzi o allegro. Mam pytanie? Wystawiam spodnie np w 10 rozmiarach. Czy musze to robić jako 10 identycznych aukcji każda w innym rozmiarze czy jest możliwość zrobienia tego jako jedna aukcja z możliwością wyboru rozmiaru. Po wystawieniu tych aukcji one automatycznie mi się łączą w wielowariantowość wg rozmiaru. Problem w tym że jak chciałbym taką ofertę wyróżnić to wyróżniam konktetną aukcje z konkretnym rozmiarem i chcąc wyróżnić wszystkie to musiałbym zrobić 10 wyróżnień. Dobrze myślę czy czegoś nie wiem? Proszę o podpowiedz. Dziękuję.
@sklepkris Różne rozmiany muszą być wystawione w osobnych ofertach. Nie możesz wystawić tylko jednej z opcją wyboru rozmiaru. Opcja wyróżnienia również działa tak, jak opisałeś.
Ok dziękuję . Czyli tak jak myślałem ale miałem wątpliwości czy napewno nie ma innej możliwości
Nie ma, ale jeśli wyróżniasz jeden produkt, np. tego co masz najwięcej sztuk, to klient zobaczy twoją wyróżniona ofertę i po najechaniu myszką również inne połączone w wielowariantowość, a jak zdecyduje się na tę ofertę niewyroznioną to zapłacisz niższa prowizję niż zapłaciłbyś wyróżniając produkty wszystkie.
@Halfrunt oraz jak wyróżnisz to klienci zobaczą tańsze produkty innych sprzedawców 🙂 więc trzeba przekalkulować czy się opłaca jak masz nie najniższe ceny na allegro 🙂