Zarejestruj sklep

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam
Jestem nowym sprzedawcą, który chce sprzedawać swoje produkty na allegro, ale znowu mam problemy z rejestracją i chciałbym prosić o pomoc lub wskazówki.
Kiedy mój sklep był weryfikowany kilka miesięcy temu, moje prawo jazdy nie było czytelne, więc musieliśmy je ponownie przesłać kilka razy po tym, jak weryfikacja się nie powiodła. Ostatecznie jednak nie zostało ono zatwierdzone, ponieważ zdjęcie nie było wyraźne. Po przygotowaniu paszportów zauważyliśmy, że nasz sklep nie mógł przesłać danych do weryfikacji i został odrzucony.
Czy w takim przypadku możemy zarejestrować nowy sklep z tymi samymi danymi za pomocą One fullfillmen?
Przetłumaczono z DeepL.com (wersja darmowa)
---------------
Hello
I'm a new seller who wants to sell my products on allegro, but I'm having these problems registering again and would like to ask for help or guidance.
When my shop was being reviewed a few months ago, my driver's licence was not legible, so we had to resubmit it several times after the review was unsuccessful. But in the end it was not validated because the photo was not clear. After we prepared our passports, we noticed that our shop could not submit the data for review and was rejected.
In this case, can we register a new shop with the same details using One fullfillmen?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@SZJZ Widzę, że prowadzisz już korespondencję w tej sprawie z doradcą, numer zgłoszenia to 50448214. Proszę, zaczekaj na odpowiedź w zgłoszeniu.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dziękuję