Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam pytanie wystawilem konsole PS5 gdyż chce ją odsprzedać. Dostepna od reki - posiadam dowód zakupu Dodalem zdj real foto i po 5 minutach konto zawieszone? Co jest grane? Odbiór osobisty Lublin
@MarekRylowicz nie widzę Twojej odpowiedzi na naszego maila, jeżeli wysyłałeś zdjęcia, o które prosiliśmy, wyślij jeszcze raz.
Nie widzę też w tej ofercie wzmianki o odbiorze osobistym, jest za to "wysyłam w ciągu 1 dnia od wpłaty".
Wyslalem zdjęcia poprzez odpowiedz na e-mail.
To są jakieś jaja.
Moje konto zostało odblokowane, więc wystawiłem konsole na sprzedaż a dzisiaj została nałożona blokada sprzedazy!!
Ludzie kto tam pracuje?
Hahahahahahahaha. Wybacz ale nie mogłam sie oprzec XDDD
Czy ktoś normalny tam pracuje?
Wysłałem zdjęcia - moje konto zostało odblokowane .
I znowu to samo? Nie no jaja jakieś
Powodem naszego działania jest konieczność dodatkowej weryfikacji. W trosce o bezpieczeństwo transakcji i Twojego konta poprosimy Cię o przesłanie dodatkowych dokumentów.
Wyslalem wszystko więc proszę sobie sprawdzić!
@MarekRylowicz Bym Ci napisał, ale obawiam się, ze za słowo: "debil" dostanę bana. To nie napiszę.
@msniezek Nie uważasz, że Pani Agnieszka przegina..?
@Vryko Jeśli chodzi o przegina😂
https://www.miejski.pl/slowo-przegi%C4%85%C4%87+pa%C5%82%C4%99
Nie śmiałbym tak. Ale w sumie - masz rację. Pojawia się pytanie - która Pani Agnieszka to zatwierdziła.. Bo tam pracują głownie Agnieszki. Takie śmieszki.
Tak pisał, jest więcej "Agnieszek", całe mnóstwo.🤣
@msniezek Mógłbyś zerknąć na tą farsę.
Wcześniejszy email. A teraz znowu mam czekać na odpowiedź? Bo ktoś miał wizję zablokować mnie?
Prosze sobie sprawdzić i odblokowac moje konto.
Dzień dobry, Dziękuję za przesłane zdjęcia, zostały trwale usunięte z naszego systemu. Ze względu na bezpieczeństwo danych, proszę je również usunąć ze swojego urządzenia oraz skrzynki pocztowej. Konto zostało odwieszone. Pozdrawiam //Alina Dział Bezpieczeństwa Zespół Allegro
@MarekRylowicz Jedyne, co mogę doradzić - to spieprzaj stąd, chłopie. Allegro ma Cię w zadzie. I wciąż będziesz miał tu problemy. Wystaw towar w innym miejscu, na FB np.
@MarekRylowicz ciągle piszesz "konsole" - ile dokładnie ich masz? Bo w pierwszym swoim poście mówiłeś o jednej ("gdyż chce ją odsprzedać"). Ale widzę, że wystawiłeś 6 ogłoszeń, ich czas trwania:
Konsola została cztery razy sprzedana (czterem różnym kupującym: Z***0, t***3, s***o, B***4). Naprawdę nie ma tu żadnej filozofii, w takiej sytuacji ponownie weryfikujemy sytuację, bo pojawiły się nowe okoliczności. Każda konsola to ponad 3000 zł.
@msniezek Maciek - spać nie możesz?? 😁 Działania wyglądają na uzasadnione, ale mam jedno pytanie : czy zakomunikowaliście to zablokowanemu. Za co i co ma zrobić. Tak jak Ty tutaj podałeś to krótko i czytelnie.
@pinsplash jesteśmy w trakcie korespondencji z nim. To sprawa z niedzielnego wieczora. Sprzedający napisał do nas o 20:22, odpisaliśmy o 00:11, czekamy na jego wyjaśnienia.
Odpisalem.
Problem wyjasnilem gdyz kupujacy sa tzw [edycja]. Kupuja i rezygnuja. Na szczescie jeden Pan jest zainteresowany zakupem.
Zastanawialem sie jeszcze czy specjalnie ktos nie wykupuje kto ma drozej.