Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od ponad dwóch tygodni pisze z pracownikami o zawieszonym koncie z powodu słabych komentarzy na profilu. Co jest grane jestem /bylam tutaj kilkanaście lat, nigdy nikogo nie okradlam a wy traktujecie mnie jak kogoś nie poważnego.
I co dziwne wasza decyzja jest ostateczna!!
Prośba o skasowanie negatywnych komentarzy od osob które chciały wyłudzić ponowną wysyłkę towaru są dalej. Co jest grane czy połowa uczuciowych osob zaraz będzie zawieszona a allegro stanie się tanią chińszczyzna??
Codziennie pisze o odwieszenie konta
@jasmin3005 na allegro tak bywa. Napisz jakich argumentów użył pracownik allegro podejmując decyzję o zawieszeniu konta? Może nie zwróciłeś pieniędzy kupującemu lub nie odpowiadasz w dyskusji.
Z powodu różnych problemów zdarzyło się ze nie odpisywałam w czasie ale zawsze wszystkie spory byly rozstrzygnięte towary wysylane.
Ostatnie dyskusje to brak towaru na moje szczęście nr nadania wysłane i tu zonk, towar już dawno odebrany, dwa miesiące wstecz. Raptem kupujący zamyka dyskusję ale w międzyczasie wystawia negatyw, który zostaje.
Nigdy nikogo nie oszukalam, prośby odblokowanie konta bezskutecznie
napisz konkretnie, za co zamknęli Ci konto? Zacytuj informację od allegro.
Komunikat wysłany automatycznie przez serwis Allegro.
Informujemy, że Twoje konto zostało zawieszone z powodu naruszenia Regulaminu Allegro, w szczególności art. 2.13 oraz 10.1. W wyniku przeprowadzonej analizy mamy uzasadnione obawy co do bezpieczeństwa przeprowadzanych przez Ciebie Transakcji. Niepokojące zdarzenia odnotowaliśmy przynajmniej w jednym z wymienionych obszarów: Dyskusje, komentarze, zgłoszenia e-mail od Klientów, co negatywnie wpływa na osiągane przez Ciebie oceny sprzedaży. Pamiętaj, że zadowolenie Kupujących w Allegro jest bardzo ważne.
Wszystkie wystawione przedmioty na Twoim koncie zostały automatycznie usunięte, a aktualne oferty kupna na przedmioty innych Użytkowników anulowane.
musisz sam przeanalizować swoje odpowiedzi i reakcje na maile.
Jeśli nie wiesz o co chodzi to napisz do allegro i zapytaj co musisz zrobić aby odblokowali konto. Tu raczej nikt nie rozwiąże tego problemu.