anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zawieszone konto

_All_In_One_
#7 Wielbiciel#

Witam moje konto 3 dni temu zostało zawieszone najprawdopodobniej przez ilość dyskusji i zwrotów za braki w towarze. Jestem na allegro od miesiąca i na zrealizowanych około 430 zamówień +/- 15 uległo zwrotowi przez brak Towaru lub uszkodzenia w końcówce serii , miałem około 8 dyskusji ponieważ kupujący traktują dyskusję jako chat ze mną i np proszą o faktury. Dostarczam niezbędnych informacji o które prosi mnie dział bezpieczeństwa prosząc o szybkie rozwiązanie sprawy lecz bezskutecznie odpowiadają ogólnie i zadają ciągle nowe pytania. Kiedy to się skończy i czy miał ktoś podobną sytuację ? 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@_All_In_One_ Jedynie dział bezpieczeństwa może Ci pomóc w odblokowaniu konta, więc stosuj się do wszystkich otrzymanych stamtąd wskazówek i poczekaj na decyzję.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

_All_In_One_
#7 Wielbiciel#

Wszystkie otrzymane prośby o zdjęcia informacje dostarczam na bieżąco , przedstawiłem szczegółowy plan mojej sprzedaży jak i wyczerpująco odpisałem na każdą z wiadomości a w efekcie dostałem wiadomość zwrotną i podtrzymaniu zawieszenia do czasu chęci zmiany przeze mnie modelu sprzedaży z dropshippingu na inny , lecz ten model stanowił u mnie raptem 5% obrotu w miesiącu gdzie zadeklarowałem że zrezygnuję z takiej formy sprzedaży. Niestety ciągle opisuje mi inny konsultant i wydaje mi się że czyta ostatnią wiadomość i daję odpowiedź a nie śledzi całego przebiegu konwersacji meilowej.

oznacz moderatorów