Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, rozpoczęłam sprzedawanie na Allegro i po jednym dniu moje konto zostało zawieszone, nie była to ani zawrotna kwota ani dużo ofert (ok. 1000zł i max 10 ofert przedmiotów) wydaje mi się to normalne, skoro zaczynam działalność i mam kupiony towar.
Wysłałam zdjęcia dowodu, towaru itd. zależało mi na odblokowaniu. Wszystko ok, odblokowali. Wystawiłam nowe oferty i po 5godzinach znowu zablokowali mi konto znów z tą samą formułką.
Już napisałam @, ale na odpowiedź pewnie jeszcze trochę poczekam, nie ma to żadnego sensu bo przecież wyślę znowu te same zdjęcia, i znów będę czekać cały dzień na odblokowanie.
zawiesiliśmy Twoje konto.
Dlaczego to zrobiliśmy?Ze względów bezpieczeństwa - zależy nam na tym, aby potwierdzić, że z konta korzysta uprawniona osoba, która może sfinalizować transakcje.
Co może powodować blokadę? bo nawet nic mi nie przychodzi do głowy, tracę całe dnie, towar leży, kolejny już zamówiony a Allegro blokuje mnie beż żadnego powodu - żadnego mi nie podali tylko odnośnik to regulaminu, że wymagają dodatkowej weryfikacji danych.
Korzystam z trzech urządzeń, komputer laptop i telefon, czasem siedzę na dwóch naraz, może system blokuje to, bo myśli, że z konta korzysta więcej osób? Nic innego nie przychodzi mi do głowy, sprzedaż nie jest ogromna więc podejrzenie, że nie wyślę towaru też już nie ma sensu, bo dostali zdjęcia.
Pozdrawiam
Patrycja
@Funboxbricks przykro mi, ale nie jestem w stanie pomóc na forum w sprawie blokady konta. Ten temat możesz wyjaśnić jedynie poprzez wiadomości mailowe. Proszę Cię jeszcze o cierpliwość, odpowiemy w zgłoszeniu o numerze 55772321.