Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
tam,
Poszukuje jakiegoś zewnętrznego programu do zarządzania sprzedażą. Posiadam aktualnie 3 sklepy na allegro i z nich aktywnie prowadzę sprzedaż. Aktualnie używam SallAsist ale niestety o ile zarządzanie pod względem pobierania zamówień, edycji i promowania jest super to ich fakturowanie to totalne dno a za zewnętrzną konfigurację chcą sobie kolosalne kwoty więc podziękuję i do dzis ręcznie musze klepać w swoim starym programie do faktur (Nie jestem Vatowcem). Poszukuję jakiegoś fajnego oprogramowania ONLINE które jest intuicyjne, posiada fajny system fakturowania i dobry panel do zarządzania sprzedażą. Też chce widzieć statystyki sprzedaży ( w sellasist w panelu głównym jest fajny wykres słupkowy z podziałem dziennym sprzedaży kwot itd)
Znalazłem Baselink podłączyłem tam tydzień temu wszytki moje 3 konta z czego do dziś program zaimportował tylko 1 zamówienie z allegro a powinno ich być ponad 60.
Co polecicie dla mnie ??
Pozdrawiam
Kliknij - https://www.fakturowo.pl?partner=q20384c423 - zarejestruj konto i skorzystaj ze 100-dniowego okresu testowego. Jeśli program Ci się spodoba i wykupisz roczny abonament to otrzymasz dodatkowo 30 dni abonamentu gratis.
A coś innego prócz reklamy poprzez link partnerski ? Mam już tam konto. Szukam jednego spójnego systemu a nie kilku
jeden system, import z allegro, przygotowanie rachunków, generowanie faktur / paragonów itd wszystko w 1 jeden super kombajn i to w bardzo dobrej cenie.