Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, mam takie pytanie. Wpada mi 5 paczek do paczkomatu. Zlecam z rana darmowy odbiór przez kuriera InPost, po czym za godzinę wpadają mi kolejne 2 paczki. I teraz jak zrobić, aby kurier też je odebrał, za darmo? Jest taka możliwość czy wszystko muszę naraz zrobić? A jeżeli jest, to jak zrobić aby uniknąć opłaty za tą jedną paczkę.
@gsm-mania0 drukujesz etykiety i dokładasz do reszty paczek, baz żadnych opłat. Kurier zabierze wszystkie razem. Przy generowaniu etykiet będzie wyświetlała się opłata za podjazd kuriera, ale zignoruj to, nie będzie naliczona. Nie składaj nowego zlecenia.
Okay, czyli dla tej jednej co mi została, daje odbiór przez kuriera, wyświetla się niby że 6zł, ale i tak za darmo wszystko jest? Dobrze rozumiem?
Zrobiłem tak jak mówiłeś, i skroiło mnie 5zł XD Coś chyba źle robię 😕
@gsm-mania0 nie powinno tak być, opłata za podjazd kuriera pobierana jest przy zamawianiu podjazdu. Nie mogło pobrać kasy przy generowaniu etykiety wysyłkowej. W którym momencie pobrało Ci piątaka?
Aj chyba daltego że zrobiłem nowe zlecenie 😕 Czyli ma zostać status że zlecony odbió przez kuriera ale nie opłacać tak?
@gsm-mania0 Tak jak pisałam w pierwszym wpisie, nie rób nowego zlecenia.