Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, jestem na allegro już od ponad 3 lat. Nigdy nie sprzedawałam nic, ale ostatnio mam kilka prywatnych rzeczy do sprzedania. Znalazł się kupujący, kupił towar, a pieniędzy wypłacić nie mogę. Ponieważ
1. Kiedy zakładałam konto podałam swoje imię i nazwisko Elena .... tak jak nazywają mnie w domu, nie jestem z Polski
2. Kartę pobytu i w paszporcie mam na imię Alena ...
3. Konto w Polskim banku mam na imię Alena
Właśnie zrobiłam przelew weryfikacyjny z mojego konta bankowego, ale to się różni od danych które mam wpisane na allegro, ale na allegro nie mogę tego zmienić na poprawne, nie mam gdzie wysłać dowodu potwierdzający moje imię i nazwisko w Polsce, żeby to się zgadzało z danymi z mojego banku...
Proszę o pomoc, niech ktoś do mnie napisze, żebym mogła przesłać aktualny dokument tożsamości, którym posługuję się w Polsce.
@Client:102513183 rozumiem, że zależy Tobie na zmianie danych. W związku, że dotyczy to przesłania dokumentu i są to dane wrażliwe - przekazałem zgłoszenie do odpowiedniego zespołu, dostaniesz odpowiedź w sprawie 49500529.
@Client:102513183 A ja mam w dowodzie osobistym wpisane Andrzej, a w domu mówią na mnie Grażyna, to jakie dane powinienem podać przy rejestracji konta na Allegro?
Założyłaś konto na fikcyjne dane, a teraz chcesz wypłacić pieniądze i jest problem...
Skoro masz Andrzej, Andrzejku, a mówią do Ciebie Grażyna, to oznacza, że musisz się udać do lekarza koniecznie wraz z tym kto Ciebie nazywa Grażyna albo zmienić płeć, żeby dostosować się do potrzeb tego, kto Ciebie tak nazywa albo ty Siebie identyfikujesz jako Grażyna, wszystko jest możliwe i masz zaimki ON, ONA, EJGO, od Ciebie zależy, pozdro, nie choruj Andrzejku
@Client:102513183 @fox_paws proszę skupmy się na merytorycznej rozmowie, bez uciekania do sformułowań, które mogą być krzwydzące.
Pan proponuje rozsądne działania, popieram w 100%, dziękuję