anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana oceny czy usunięcie oceny?

zotts10
#8 Zapaleniec#

Witam. Kupujący wystawił mi ocenę za zgodność z opisem produktu 1 gwiazdka na 5. Pytanie jak robicie to z doświadczenia wysłać prośbę do kupującego o zmianę oceny czy o jej usunięcie ?? Mam mało ocen, gdyż jestem krótko na serwisie i bardzo mi to psuje sprzedaż i poleci masa punktów. Proszę o doradzenie co tu począć .. dziękuję 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

LEW433
#21 Demiurg#

A miał ku temu powód?

oznacz moderatorów

zotts10
#8 Zapaleniec#

Żebym to ja wiedział. Zgodność z opisem produktu 1/5 a obsługa kupującego 5/5. 

oznacz moderatorów

drekenzes
#17 Koryfeusz#

Ciesz się że tylko 1 gwiazdka, w opisie masz kamienie szlachetne, a już na zdjęciu widzę plastik. Więc wiesz za co ta 1 gwiazdka.

zotts10
#8 Zapaleniec#

No tak rozumiem, jednak mam tutaj na myśli jak postępujecie z własnego doświadczenia, warto tutaj coś interweniować ?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To tak tylko rozmowa z kupującym i dogadanie się, Allegro nie usunie takiej opinii.

oznacz moderatorów

drekenzes
#17 Koryfeusz#

@zotts10 możesz interweniować, ale najpierw popraw opis i przeproś Kupującego, że pracownika poniosło itp. Opinie o produkcie też już masz. Ja rozumiem że dla bezpieczeństwa dzieci zastosowano plastik, ale to powinno być w opisie. A tak ktoś myślał że będą kopały kamienie szlachetne, a tu plastik udający klejnoty. Klient się po prostu lećko zdenerwował.

drekenzes
#17 Koryfeusz#

@zotts10 drugi sposób, to telefon to klienta, że chciałbyś się dowiedzieć co jest nie tak z produktem czy też jego opisem. Tak czy siak, mimo fajnego produktu - opinia klienta w tej chwili słuszna.

drekenzes
#17 Koryfeusz#

https://allegro.pl/oferta/zestaw-odkrywcy-wykopaliska-krysztalow-kamieni-13871297084

To jest fałsz:

"Zestaw składa się z:
bloku gipsowego z zamkniętymi w nim kamieniami szlachetnymi," - gdzie tam masz kamienie szlachetne? gdzie widzisz skamieliny?

"Podczas kopania klejnotów należy użyć pędzla do czyszczenia powierzchni kamieni szlachetnych, aby pokazać ich oryginalny piękny wygląd. To zadanie pomaga rozwijać zdolności manualne i koncentrację dziecka, a także pozwala na poznanie różnych rodzajów kamieni szlachetnych oraz ich właściwości." - gdzie te kamienie szlachetne? poznanie rodzajów kamieni po plastiku?

"Zabawa polega na wykopaniu kamieni szlachetnych z bloku gipsowego, co wymaga cierpliwości i precyzji."  - ale to nie sa kamienie, tylko plastik udający kamienie

"Zestaw to także edukacyjna zabawka, która uczy dzieci o historii ziemi i skamielinach, jak również o procesie wykopaliskowym. Dziecko może poznać różne rodzaje skamielin, ich znaczenie i pochodzenie" - w jaki sposób, skoro to plastik?

Co chwila w opisie jest "kamienie szlachetne, skamieliny" - kogoś poniosło przy opisie.