Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W zakładce Mój asortyment umieściliśmy nową kolumnę Rynki - dzięki niej szybko zobaczycie, na jakich rynkach jest dostępna oferta, bez przechodzenia do odrębnej zakładki.
Aby sprawdzić dokładny status oferty na danym z rynku, wystarczy, że wybierzecie opcję „szczegóły”.
Na jakie jeszcze zmiany traficie w zakładce?
Zmieniliśmy sposób działania filtra „rynek” i dodaliśmy bardziej szczegółowe statusy udostępniania ofert na rynki dodatkowe. Więcej szczegółów znajdziecie w tym artykule
Przenieśliśmy również sekcję z informacją o aktualnych kursach walut i opcją przeliczania ceny z włączonym Przelicznikiem cen - teraz znajdziecie ją na dole zakładki „Mój asortyment”.
Zmiany wdrożyliśmy, aby ułatwić wam zarządzanie ofertami na wielu rynkach. Teraz wszystkie informacje znajdziecie w głównym widoku zakładki „Mój asortyment”, dlatego 5 listopada usuniemy dotychczasową zakładkę „Rynki”.
To Pani chyba tego screena ma od kogoś, kto to projektował, bo w rzeczywistości to tak nie wygląda. Zawartość nie jest poprawnie przeskalowana na szerokość tabeli i pojawiają się jakieś dziwne strzałki na górze i pasek przewijania na dole, a kolejność rzeczy też jest inna - statystyki są po lewej "rynków", a nie po prawej jak na Pani screenie.
Testowane na Firefox oraz Opera
Widok po tej zmianie jest tak męczący dla oczu, że bardzo trudno się pracuje. Zerowa ergonomia. Naprawdę - bez złośliwości. Na pokazanym wyżej screenie brakuje kolumny "katalog". Całość nie mieści się w szerokości ekranu, nie da się tego przeskalować zmieniając rozdzielczość. Czy zespół, który jest za to odpowiedzialny może sprawdzić to jeszcze raz, dokładnie, z pozycji sprzedającego i poprawić błędy?
O właśnie, co to za widok asortymentu bez kolumny "Katalog"? I co to za kółko zębate w prawym górnym rogu? To jakiś tajny panel allegro bez konieczności łączenia ofert z katalogiem? 😄 Tutaj połowa rzeczy nie zgadza się z rzeczywistością
Kolejna sprawa: przed zmianą EAN oraz nr oferty był pokazywany w jednym rzędzie, teraz są w dwóch. Naprawdę warto przez publikacją takich rzeczy cokolwiek testować.
jak mozna to dziadostwo wylaczyc? nie sprzedaje na zagranicznych rynkach, nie mam takiego zamiaru i takie wodotryski tylko utrudniaja mi prace... teraz czekam, az przy transakcjach zacznie sie pojawiac zdjecie kupujacego!!!!
testowaliscie to, czy wymyslacie kolejne **piiip**oly, zeby tylko pracy nie stracic i udawac, ze sie cos dzieje i ktos sie stara?
kolorowanek się na allegro, allegro zachciało
Jest możliwość wyłączenia tego widoku "Rynków" ? Sprzedajemy jedynie w Polsce, a przez złe skalowanie wygląda to nieprzejrzyście.
Przyłączam się do potrzebujących wyłączenia "rynki"
Właśnie zauważyłem, że dodano opcję edycji listy w zakładce "Mój asortyment", która pozwala ukryć widok "Rynków"
Elegancko teraz sobie ukryłem to co niepotrzebne dostosowaniem widoku i 100 razy lepiej się pracuje. W końcu jakaś zmiana na plus 😄