Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:27394344 a jaki dokładnie ma to związek z Allegro?
No taki że gdy mówię do mikrofonu na allegro to piszę po angielsku nie po polsku . Na innych platformach jest tak jak ma być tylko z allegro jak problem
Czego używasz do translacji języka mowionego na pisany?
W google jest dobrze tylko allegro z dnia na dzień się pochszaniło
Nie mam żadnych programów dodatkowych
Czyli korzystasz z windowsowego oprogramowania? Jaka nazwa tej apki? Jestes osobą niepełnosprawną i masz problem z pisaniem że używasz takiego oprogramowania?
A ty jest chamski z tego co widzę
@Client:27394344 gdzie dokładnie używasz tej funkcji? Na jakim urządzeniu? W jakim celu? Napisałeś bardzo szczątkowo na czym polega Twój problem, więc jeśli mamy Ci pomóc, potrzebujemy zdecydowanie więcej informacji.
@Client:27394344 niby z której strony? Są osoby które nie są wstanie pisać to właśnie po to stworzono im takie udogodnienie. A skoro możesz normalnie pisać tzn że jesteś leniwy i nikt w allegro ci nie będzie skryptu strony czy aplikacji zmieniał bo tobie się pisać nie chce nie ma uzasadnienia dla takich działań.
@az1rael Ja lubię sobie pogadać z telefonem. Czasem z lustrem. Nie odbieraj nam tego ... !
A, że mikrofon ma język to wiedziałeś ?
😅
😂
🤗
Wiedziałem ale to twój problem że mu język przestawiłeś bo allegro jezyka skryptu strony zmieniać dla ciebie nie będzie
Puknij się w głowę [edycja]🤦🏼:płeć_męska:
halo halo @_HolaOla_ ale jednak jest problem.
Faktycznie !
Aplikacja Android telefon Xiaomi - gdy wydaję komendę "wieszak pokojowy stojący" zamienia mi aplikacja na ciąg słów w języku angielskim.
Nie wyszukuje zadanego przedmiotu.
Wszystkie głosowe komendy zamienia na język ANGIELSKI.
@bosek_2804 jaką dokładnie wersję aplikacji masz?
8.94.0
@bosek_2804 dziękuję, sprawdzimy ten błąd.
To nawet zabawne.
Adidasy Puma zamienia na "Adidas Superman"
@komis-bell żebyśmy mogli cokolwiek sprawdzić potrzebujemy cały rzut ekranu wraz z dokładną wersją aplikacji.