Co jakiś czas znikają mi wystawione aukcje. Szukałam podobnych problemów na forum i widzę, że nie tylko mi się to przytrafia.
Dostaję informację, że moja aukcja się zakończyła i została wznowiona, ale wcale się nie pojawia i co jakiś czas widzę, że znikło mi kilka sztuk, nie ma ich nawet w zakończonych. WTF?
Nie spełniają jakiś tam nowym wymagań więc się nie wznawiają. A w zakończonych są tylko 2 miesiące. Wszyscy tak mamy, a portal na to NIC od dawna...
No właśnie dostaję informację, że się wznawiają, po czym się nie wznawiają XD A w zakończonych ich nie ma.
@Piaska6 Podaj przykładowy numer oferty. Sprawdzę to.
18153038102 - dostałam maila 0.01., że zostanie wznowiona, dzisiaj patrzę - śladu nima...
@Piaska6 Weryfikuję tę sprawę.
Nie ma jej na liście produktów w zakładce "mój asortyment", więc jak może być widoczna?
@Piaska6 Ja ją normalnie widzę na Allegro 😉 Więc wyślij zrzut ekranu proszę.
Z czego ten widoczny u góry wystawiłam dzisiaj, bo nie znalazłam tego, który się rzekomo wznowił.
To nie są zresztą jedyne produkty, które znikły z listy, np. dzisiaj ponownie wystawiałam dwie czapki, o których zakończeniu nawet nie dostałam maila.
Dobra, coś się zmieniło w nazwie i dlatego mi nie wyszukało. Ale nazwie czapek nic się nie zmieniło, nie ma śladu, że je w ogóle wystawiałam.
@Piaska6 Podaj numery tych ofert 😉
Nie mam jak podać numeru czegoś, co nie istnieje. Nie ma śladu, że kiedykolwiek to wystawiałam.
@Piaska6 a nie używasz jakiś zewnętrznych narzędzi do obsługi?
Nie, wystawiam wszystko ręcznie.