Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zniknął List Polecony Priorytetowy do wyboru jako opcja wysyłki. Został tylko Ekonomiczny i nie widzę możliwości ponownego dodania Priorytetu. Czy to tylko u mnie, czy coś się zmieniło?
Niestety ale ten problem dotyczy wszystkich co korzystali z tej formy ,allegro ją usunęło aby więcej osób zaczęło wybierać wskazywane przez nich formy .
Allegro usunęło część opcji dostaw. Podobno dlatego, że były mało popularne.
@Dragon122 usunęliśmy te metody dostawy zgodnie z zapowiedzią, ponieważ mają dłuższy czas dostawy oraz należą do grupy metod, które Poczta Polska planuje wyłączyć lub już wyłączyła.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ -
1. a jakim cudem list polecony priorytetowy ma dłuższy czas dostawy niż polecony ekonomiczny jak twierdzi @la_nika ?
2. poczta forsuje nadawanie priorytetami więc nie zamierza wyłączyć ich z oferty. Od czasu założenia tej dyskusji minęło pół roku, list polecony priorytetowy wciąż jest w ofercie poczty.
Ja również ponownie chciałbym dodać tę metodę do listy dostępnych przesyłek - nie mogę a wcześniej była chętnie wybierana przez kupujących.Czy ktoś z moderatorów wytłumaczy raz jeszcze i z sensem brak możliwości dołożenia tej metody do listy w cennikach?
@szuwarek_25 Jedyne co mogę dodać, to że była to decyzja biznesowa. 🙂 Przypomnę, że masz możliwość dodania do cennika własnych metod dostawy.
rozumiem, tylko gdzie we własnych metodach dostawy znajduje się pozycja 'list polecony priorytetowy' ??
@szuwarek_25 Dostępne są te, widoczne na zrzucie. Bardzo mi przykro, rozumiem, że korzystałeś z tej metody dostawy, ale nic na to nie poradzę. Zachęcam Cię do udostępnienia którejś z alternatywnych metod.
dziękuję za odpowiedź, ale wciąż nie rozumiem dlaczego nie mogę dodać oferty dostępnej na rynku w puli własna dostawa
biznesowo mógłbym jeszcze zrozumieć że wycinacie przesyłkę ekonomiczną - idzie długo, zadowolenie klienta mniejsze, ale priorytet? Zwłaszcza że na liście jest list priorytetowy ale bez numeru nadawczego co mija się z celem (ew. reklamacje)