Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dzien dobry, jak moge zwrócić środki kupującemu, tym samym anulując transakcję, o czym kupując y jest poinformowany? i co zrobic, by allegro nie obciążyło prowizja za sprzedaż, do której nie doszło?
@maraga61 Zwrócic możesz przez Allegro Finanse > transasakcji nie anulujesz, gdyz jako sprzedający nie masz takiej możliwości > jak zwrócisz kasę przez AF to wystepujeszx o zwrot prowizji >dostajesz
a jak znajdę Allegro Finanse? rozliczenia z allegro sa widoczne bez szukania;)
@maraga61 Zamówienia od kupujących > konkretne zamówienie > z prawej masz przycisk "akcje" > rozwijasz > "zwróć wpłatę" > dalej cię prowadzi samo > jak zwrócisz to znowu "akcje" > "zwrot prowizji" > zaznaczasz za co > "wyslij wniosek" > finito
w zamowieniach nie mam tej transakcji. moze dlatego, ze to allegro lokalnie? więc nadal mam problem :(. czy ja moge zwrócić pieniadze np. blikiem na telefon? czy allegro to uznaje?
@maraga61 @Ziolko39 W tym artykule znajdziecie instrucję jak zwrócić wpłatę na Allegro Lokalnie.
@nat_not Dziękuję. Na wszelki wypadek Wesołych świąt
@Ziolko39 Dużo radości 🎅🎄
Natalio, dziękuję za artykuł, jednak u mnie nie ma "zamowienia od kupującego". jest: Ogłoszenia - aktywne - zakonczone - ostatnio sprzedane. jednak gdy tam wchodze, nie widze mozliwosci zwrotu, a jedynie historia i wypłaty środków.
dzięki, już sobie poradziłam. 🙂