Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Sprzedałem przedmiot przez Kup Teraz, dostałem wpłatę od kupującego. Ale przez pomyłkę zrobiłem zwrot tej kwoty, tylko nie przez allegro a przez mój bank. Czy pieniądze wrócą do kupującego? Czy Allegro odeśle je do mnie?
@streich napisał(a):
Witam. Sprzedałem przedmiot przez Kup Teraz, dostałem wpłatę od kupującego. Ale przez pomyłkę zrobiłem zwrot tej kwoty, tylko nie przez allegro a przez mój bank. Czy pieniądze wrócą do kupującego? Czy Allegro odeśle je do mnie?
Nie, nie wrócą pójdą na konto bankowego, napisz do kupującego.
Ale na jakie konto? Moje czy kupującego?
@streich Na jakie konto dokonałeś zwrotu i skąd je miałeś? Musiałeś zrobić zwrot na konto w allegro finanse bo z stamtąd dostajesz pieniądze od kupujących.
Wypłata PayU.................. i przez przypadek zrobiłem tam zwrot przez moje konto w Santanderze
Zwrot kliknąłeś czy wypłatę?https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/zwroty-wplat
Zwrot. Tylko Wypłata "PayU" to początek tytułu przelewu. I teraz niema pieniędzy ani na moim koncie ani na koncie kupującego bo rozmawiałem z nim. To było 2 dni temu.
@streich poproszę o numer tego zamówienia. Sprawdzę wszystko w systemie i dam znać.
16084685991
Nr oferty 16084685991
@streich nie widzę zwrotu środków dla kupującego poprzez nasz system. Pieniądze za sprzedaż tego przedmiotu (150 zł + 30 zł za dostawę = łącznie 180zł) znajdują się na Twoim saldzie w Allegro Finanse, skąd możesz je zlecić do wypłaty. Jeśli zwracałeś pieniądze bezpośrednio przez swój bank, skontaktuj się z kupującym, aby ustalić, co dalej z tą transakcją.
Ikonkę "Wypłać środki" mam nie aktywną. Nie jest w kolorze pomarańczowym, tylko szarym. Nie można na nią kliknąć.