Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zwrot prowizi transakci 14973033322 trasakcia 14987936741 i to jak najszybciej klijent dostał zwrot ałtomatycznie to i prowizia powina byc zwrucona ałtomatycznie
ranyyyy.......
@client11546 Cześć. Wniosków o zwrot prowizji nie składasz przez Allegro Gadane, tylko przez specjalny formularz. Tutaj wszystko dokładnie opisujemy, zapraszam do zapoznania się; https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/oplaty-i-cenniki/jak-odzyskac-prowizje-od-sprzedazy-rabat...
opisałam wszystko przez formularz poprostu zostałam oktadziona z prowizi jeszcze allegro powino mi zwrucic 102,49 tak okradają z prowizi ale pani nie zgłasza czekam na wyjasnienie od allegro no niestety tak funkcionuję allegro ale ja tego nie popuszcze
prowizji
transakcji
transakcja
klient
automatycznie
prowizja
zwrócona
zwrócić
funkcjonuje
możliwe
które
..........?
tu nie trzeba mnie pokazywac co i jak ja to wiem tylko kto dogodzi dla allegro 3 konta mam załatwione tam nic nie jest normalne
złoto 😉
@client11546 @Jakoś wszyscy sobie na tym allegro radzą a Ty jedna masz ciągle jakieś problemy 😕
Przecież na to się da patrzeć. Nie powiesz, że nie.
tu nie trzeba patrzeć tylko czytac już nie bedziesz patraec jak tylko allegro rozliczy prowizię to żegnam się ze złodziejami czas zakonczyc dzwigac paczki na pocztę i charowac na punky i na prowizię tak załatwiacę konta prywatne
bo nie umiem kombinowac narazie to dobrze robi allegro