anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot prowizji za zwróconą drugą sztukę

Kolor-Serwis
#8 Zapaleniec#

Witam,

klientka kupiła u mnie 3 szt produktu na 2 przesyłki nr zam 3cad7814-4fde-11ef-b02b-f3aeaf852750

Zwróciła pierwszą sztukę, dostała zwrot a ja dostałam zwrot prowizji. Po 3 dniach zwróciła drugą sztukę, ale już nie miałam żadnej informacji o tym zwrocie. Pieniądze klientce zwróciłam, ale nie mogę już złożyć wniosku o zwrot prowizji.

Bardzo proszę  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  o sprawdzenie tej sprawy

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

fox_paws
#13 Ambasador#

Złóż wniosek o zwrot prowizji i pilnuj na przyszłość zwrotów prowizji, bo w przypadku zwrotów kilku przedmiotów, w zakładce "Zwroty" widnieje informacja o zwrocie prowizji, ale często okazuje się, że zwrot prowizji został przyznany tylko dla jednego przedmiotu.

Poczytaj tu:
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/allegro-nie-oddaje-prowizji-przy-zakupie-i...

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Kolor-Serwis jeśli nie możesz złożyć wniosku do tej konkretnej oferty, napisz proszę za pomocą formularza i podaj numer oferty oraz (jeśli zwrot nie był wykonany przez Allegro Finanse) potwierdzenie zwrotu. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów