Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
klient zamówił 2 kaski i dostał to co zamówił - jednak jako powód zwrotu wybrał towar inny niż zamówiony. Co nie jest prawdą bo dostał dokładnie to co zamawiał. Czy taka przyczyna zwrotu obniża jakość sprzedaży? Pozdrawiam
nie obniża , co Wy macie z tą jakością , wysoki wynik nic praktycznie nie daje
Dzień dobry, dziękuję za odpowiedź. Niestety bez dobrej jakości sprzedaży - brak super sprzedawcy, a to znacząco obniża sprzedaż. Stąd ludzie przejmują się jakością sprzedaży. Widzę to po sobie, gdzie po jednym konfliktowym kliencie nie mogę od miesiąca odbudować jakości sprzedaży ;(
@DominatorGORZOW jesteś w błędzie , to nic nie daje . W kwietniu zrobiłem eksperyment , sprężyłem się i prawie 2 tygodnie jechałem po suficie z minimalnymi odchyłkami 500/500pkt i co .. i nic żadnego efektu w sprzedaży i ilości wyświetleń , na zrzucie resztka eksperymentu , po mojemu nie warto wypruwać sobie żył
@DominatorGORZOW powiem Ci tak, jeśli szybko oddasz kasę za ten zwrot, to jeszcze dodatkowo od Allegro dostaniesz +60pkt. za Szybkie zwroty wpłat do klientów 😁, więc jakość Ci wzrośnie😉