anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

JAKOŚĆ SPRZEDAŻY

S7serwis1
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

dostałam informację że nasze konto może zostać zablokowane, mamy ujęte punkty. Chciałam dowiedzieć się jak można uzyskać punkty. Nasze konto jest połączone z tym na którym my dokonujemy zakupów i przychodzą mailę z informacją o realizacji zamówienia nie odpowiadałam na nie. Jeśli chodzi wysyłkę zamówień nie mam podpisanej umowy z inpostem więc zalogowaliśmy sie przez menager inpost allegro i tam generujemy listy przewozowe do paczkomatów bo konto jest powiązane, nie jestem tez pewna czy przez co spadła nam tak jakość sprzedaży. Proszę o pomoc nie chcielibyśmy aby konto zostało zablokowane  

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@S7serwis1  wejdź  , a później kliknij POBIERZ RAPORT wówczas dowiesz się za co zabrali Ci punkty

oznacz moderatorów

S7serwis1
#7 Wielbiciel#

mam coś takiego 

S7serwis1_0-1748522521788.png

i wychodzi na to że chodzi o odpowiedzi, w jaki sposób możemy zdobyć punkty ?

oznacz moderatorów

AutoEra_pl
#11 Animator#

@S7serwis1 odpowiadać terminowo na pytania. Najlepiej jak najszybciej. 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@S7serwis1 Jakość sprzedaży spadła Ci przez sekcje wysyłki w terminie oraz odpowiedzi na wiadomości od klientów. W zakładce, którą wskazał @KOGIEL_T możesz pobrać szczegółowy raport dla każdej z miar. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

S7serwis1
#7 Wielbiciel#

dobrze, a mam jeszcze pytanie jeśli wysyłam paczke załózmy kupujacy kupił 21.05 a czas na wysyłke miałam do 23.05 do 23.30 a wysyłam 23.05 o 16.40 to wtedy też są odejmowane punkty ?

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@S7serwis1  to zależy, co masz na myśli mówiąc wysyłam, bo jak wrzucasz do paczkomatu, to punkty lecą w dół, liczy się moment w którym kurier zeskanuje paczkę

oznacz moderatorów

S7serwis1
#7 Wielbiciel#

okey, w takim razie już wszystko jasne bardzo dziękuje za informację, jak moge zmienić czas dostawy ? jest jeszcze możliwość edycji ? 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@S7serwis1  wejdź  i sobie zmień😉

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@S7serwis1 Przesyłkę uznajemy za wysłaną, gdy kurier ją zeskanuje. Sprawdź tutaj jak poprawnie nadawać paczki.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów