anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot towaru za pobraniem

MAMY ROZWIĄZANIE!
FHANSAR
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry. Klient zgłosił zwrot towaru za pobraniem. Za dostawę wyszło 39.98 + cena towaru. Ja teraz mam zwrócić cenę towaru i za przesyłkę całość? Nie był to zakup przez smart. Przepraszam za może banalne pytanie, ale akurat nie miałam jeszcze okazji robic zwrotu za pobraniem. Gdzieś naf orum było, żeby zwrócić połowe kosztów dostawy, a jeszcze w innym temacie, ze mam zwrócić tylko koszt najtańszej dostawy dostępnej na koncie. Czyli w moim wypadku jest to 10.99. Która opcja jest poprawna?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
Client:44052296
#21 Demiurg#

@FHANSAR druga opcja. Zwracasz za towar + najtańsza opcja dostawy w danej ofercie (nie wlicza się odbiór osobisty i smart). 

oznacz moderatorów
FHANSAR
#8 Zapaleniec#

Dziękuje 🙂

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@FHANSAR minimum - za towar + 10,99 jeśli klient przesyłkę odebrał i nie zostałeś obciążony kosztem powrotu jeśli 10,99 to najniższy koszt dostawy jaki klient miał możliwość wybrać 

oznacz moderatorów
FHANSAR
#8 Zapaleniec#

Dziękuje bardzo 🙂

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@FHANSAR może być poprawka , skąd wyszła dostawa 40 dychy ?

oznacz moderatorów
FHANSAR
#8 Zapaleniec#

Bo za dostawę klient zapłacił 2x, bo wysłaliśmy to w 2 osobnych paczkach i tak też w aukcji było ze 1 sztuka w 1 paczce

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@FHANSAR może być mały problem ... hmmm... czy wszystkie formy dostawy Masz tak samo ustawione ? 1 szt=1 paczka ..dotyczy twej konkretnej oferty .

oznacz moderatorów