Dobrý den, jak se dostat k faktuře z CZC, abych mohl provést reklamaci?
Zdravím @Client:113666171, pokud jde o nákup z původního webu CZC, můžete reklamaci vyřídit pomocí postupu zde - https://czc.cz/pruvodce-reklamaci/clanek (lze se i přihlásit do původního klientského účtu). Fakturu pak můžete najít tam anebo v e-mailu.
Pokud byl nákup proveden už na webu Allegro, stačí v Historii nákupů vybrat příslušný nákup a vybrat možnost Podat reklamaci nebo nahlásit nákup.
Dobrý den,
přihlásit se na původních stránkách opravdu nejde.
Jak mám tedy vyřídit reklamaci?
Zdravím @Client:137591242, jakou metodu k přihlášování využíváte? Zkouším teď klasické přihlášení přes e-mail a heslo a vše funguje v pořádku.
Dobrý den,
máte pravdu, po vymazání cookies v prohlížeči se mi to už povedlo.
Díky za odpověď.
Dobrý den,
potřebuji fakturu na zboží z CZC, které je stále v záruce, ale na CZC faktury již nejsou. Píše to, že jsou uloženy na Allegro, ale netuším, jak se k nim dostat. Fakturu pro záruku zboží potřebuji pro prodej a pro nového majitele.
Děkuji za bzkou odpověď.
Meki
Zdravím @Meki64, stačí se přihlásit do původního rozhraní CZC - https://czc.cz/login a vlevo vybrat záložku Faktury. Po kliknutí na kód se doklad vygeneruje a budete si jej moci stáhnout 😉
m_david_0-1769069975359.png
Nejde to. Ani stáhnout PDF, ani tisk.
Meki64_0-1769071829647.jpeg
Díky za upozornění. Dal jsem vědět kolegům z vývoje, aby na to mrkli. Ozvu se, jakmile budu mít odpověď.
@Meki64 Tak kolegové něco zkusili poladit a u nich faktury frčí. U Vás pořád nic?
EDIT: Tak nakonec ani jim to ještě nefrčí ve 100 % případů. Investigace pokračuje.
@Meki64 Tak do třetice, ale nyní už to opravdu jede! 🙂 Díky za moc za upozornění.
Dobrý den, řeším stejný problém jako kolega. Nelze mi stáhnout fakturu - píše mi to stejnou chybovou hlášku, jako už tady bylo zmíněno výše. Můžete se na to prosím podívat? Potřebuji reklamovat zboží, kterému za chvíli končí záruka, takže to potřebuji řešit poměrně rychle. Děkuji
Zdravím @Client:113084365, přes komplexní opravu přes vývojáře by to dnes bylo možná na dlouho 😕 Rychlejší cesta asi bude napsat na naši Allegro podporu - allegro.cz/pomoc/kontakt a předáme dotaz kolegům právě z CZC, kteří dokáží fakturu stáhnout ručně z jejich strany. Klidně mi dejte vědět, že jste napsal a zařídím, aby se k nim dotaz dostal co nejdříve 😉
Děkuji za rychlou odpověď! Požadavek jsem nyní odeslal přes allegro, tak prosím předejte dál 🙂
Děkuji!
Dobrý den,
tak to je hodně špatně, že ani po půl roce pořád nelze stáhnout faktury z CZC.CZ.
Takže tisíce lidí to řeší nevím jak dlouho (pokud na to narazí jako já poprvé) a nakonec mi zbývá jen poslat požadavek na allegro a doufat, že mi tu fakturu někdy nekdo pošle.
Smutné.
S pozdravem,
Martin Marcincak
Zdravím Martine, určitě to není ideální a mrzí nás, že technický stav rozcestníku není 100% a ne ve všech případech se dá obdavit svépomocí, ale o doklad se nemusíte obávat - podpora Allegra Vám fakturu vždy dopošle.
Také mi nejde stáhnou faktura číslo 4211300803

Zdravím @Client:115684291, i tady poprosím, abyste se ozval kolegům přes allegro.cz/pomoc/kontakt a fakturu obratem dopošlou. Bohužel web nás technicky zlobí.
Nejde mi stáhnout faktura z czc