anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[CZ] Faktury/Objednávky z CZC

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:113666171
#1 Nowicjusz

Dobrý den, jak se dostat k faktuře z CZC, abych mohl provést reklamaci?

oznacz moderatorów
18 ODPOWIEDZI 18
m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:113666171, pokud jde o nákup z původního webu CZC, můžete reklamaci vyřídit pomocí postupu zde - https://czc.cz/pruvodce-reklamaci/clanek (lze se i přihlásit do původního klientského účtu). Fakturu pak můžete najít tam anebo v e-mailu.

Pokud byl nákup proveden už na webu Allegro,  stačí v Historii nákupů vybrat příslušný nákup a vybrat možnost Podat reklamaci nebo nahlásit nákup.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
Client:137591242
#7 Wielbiciel

Dobrý den,

přihlásit se na původních stránkách opravdu nejde.
Jak mám tedy vyřídit reklamaci?

oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:137591242, jakou metodu k přihlášování využíváte? Zkouším teď klasické přihlášení přes e-mail a heslo a vše funguje v pořádku. 

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
Client:137591242
#7 Wielbiciel

Dobrý den,

máte pravdu, po vymazání cookies v prohlížeči se mi to už povedlo.
Díky za odpověď.

oznacz moderatorów
Meki64
#2 Obserwator

Dobrý den,

potřebuji fakturu na zboží z CZC, které je stále v záruce, ale na CZC faktury již nejsou. Píše to, že jsou uloženy na Allegro, ale netuším, jak se k nim dostat. Fakturu pro záruku zboží potřebuji pro prodej a pro nového majitele. 

Děkuji za bzkou odpověď.

Meki

oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Meki64, stačí se přihlásit do původního rozhraní CZC - https://czc.cz/login a vlevo vybrat záložku Faktury. Po kliknutí na kód se doklad vygeneruje a budete si jej moci stáhnout 😉

m_david_0-1769069975359.pngm_david_0-1769069975359.png

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
Meki64
#2 Obserwator

Nejde to. Ani stáhnout PDF, ani tisk. 

Meki64_0-1769071829647.jpegMeki64_0-1769071829647.jpeg

oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

Díky za upozornění. Dal jsem vědět kolegům z vývoje, aby na to mrkli. Ozvu se, jakmile budu mít odpověď.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

@Meki64 Tak kolegové něco zkusili poladit a u nich faktury frčí. U Vás pořád nic?

EDIT: Tak nakonec ani jim to ještě nefrčí ve 100 % případů. Investigace pokračuje.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

@Meki64 Tak do třetice, ale nyní už to opravdu jede! 🙂 Díky za moc za upozornění.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
Client:113084365
#2 Obserwator

Dobrý den, řeším stejný problém jako kolega. Nelze mi stáhnout fakturu - píše mi to stejnou chybovou hlášku, jako už tady bylo zmíněno výše. Můžete se na to prosím podívat? Potřebuji reklamovat zboží, kterému za chvíli končí záruka, takže to potřebuji řešit poměrně rychle. Děkuji

oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:113084365, přes komplexní opravu přes vývojáře by to dnes bylo možná na dlouho 😕 Rychlejší cesta asi bude napsat na naši Allegro podporu - allegro.cz/pomoc/kontakt a předáme dotaz kolegům právě z CZC, kteří dokáží fakturu stáhnout ručně z jejich strany. Klidně mi dejte vědět, že jste napsal a zařídím, aby se k nim dotaz dostal co nejdříve 😉

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
Client:113084365
#2 Obserwator

Děkuji za rychlou odpověď! Požadavek jsem nyní odeslal přes allegro, tak prosím předejte dál 🙂

Děkuji!

oznacz moderatorów
Client:113697569
#2 Obserwator

Dobrý den,
tak to je hodně špatně, že ani po půl roce pořád nelze stáhnout faktury z CZC.CZ. 
Takže tisíce lidí to řeší nevím jak dlouho (pokud na to narazí jako já poprvé) a nakonec mi zbývá jen poslat požadavek na allegro a doufat, že mi tu fakturu někdy nekdo pošle. 
Smutné. 

S pozdravem, 
Martin Marcincak

oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím Martine, určitě to není ideální a mrzí nás, že technický stav rozcestníku není 100% a ne ve všech případech se dá obdavit svépomocí, ale o doklad se nemusíte obávat - podpora Allegra Vám fakturu vždy dopošle.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
Client:115684291
#7 Wielbiciel

Také mi nejde stáhnou faktura číslo 4211300803

1000036254.jpg

oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:115684291, i tady poprosím, abyste se ozval kolegům přes allegro.cz/pomoc/kontakt a fakturu obratem dopošlou. Bohužel web nás technicky zlobí. 

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
Client:115684291
#7 Wielbiciel

Nejde mi stáhnout faktura z czc 

oznacz moderatorów