anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[CZ] Jak ověřit bankovní účet

Client:112798112
#7 Wielbiciel

Prosím o informaci, kde v Business.allegro ověřit bankovní účet? Jaké menu? Bohužel jsem vše prohledal a nenašel. Děkuji

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:112798112, všechny potřebné informace najdete na allegro.cz/pomoc/pro-kupujici/jak-nakupovat/jak-nakupovat-s-allegro-business-d2YLwVawDFW#ov-eni-va-e...

Klíčové je, aby Váš účet na Allegro Business byl vedený jako firemní - tedy byl jako firemní vytvořen již při registraci. Následně je možné provést ověření v Můj účet - Vaše údaje - Informace o společnosti.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów

Client:127059832
#7 Wielbiciel

Už jsem to řešil i s podporou, já tam ty “informace o společnosti “ nemám 🤦‍♂️🤯 ani to že se to nejmenuje “můj účet “ ale jenom “účet” … bohužel už se trápím s ověřením týden. 

oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:127059832, názvosloví kategorií se nám za ten půlrok lehce změnilo, takže "můj účet" a "účet" jsou stejná věc 🙂 

Posílám ten nejpřímější odkaz - https://business.allegro.cz/moje-allegro/muj-ucet/udaje-uctu -  kde byste měl mít možnost jak doplnit firemní údaje, tak právě využít možnost ověření účtu a tím verifikaci dokončit.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów