anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak vrátit peníze Twisto po nepřevzetí objednávky, která se nehodovala se smlouvou

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:135902758
#1 Nowicjusz

Objednala jsem IBC sud na dešťovou vodu. Místo sudu dorazila jen malá krabička, kterou jsem nepřevzala a poslala zpět doručiteli. Portál Twisto za mne předem zaplatil platbu. Protože jsem chybnou zásilku nepřevzala, potřebuji Twistu vrátit zpět peníze.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1
m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:135902758, pokud se jedná o poslední objednávku z 3/5, tak tam vidím, že se mělo jednat pouze o filtr na daný sud, nikoliv sud samotný. Menší krabička tak asi dorazila správně.

Nicméně, pro platbu to nic nemění. To je totiž jedna z hlavních výhod odložené platby Twisto - v tomto případě totiž nemusíte nic řešit. Pokud se objendávka stornuje, vrátí nebo zruší, tak platbu s Twistem vyřídí přímo prodejce.

Raději upozorním, že výjimečně se může stát, že prodejce místo Twistu pošle platbu Vám na účet. Nemělo by se to dít, ale pokud by se tak stalo, je potřeba zaplatit odloženou platbu z těchto peněz, které Vám prodejce vrátí. Pokud by tento případ nastal, určitě Vám o tom přijde z naší strany notifikace, v tom správném případně dostanete jen notifikaci od Twista, že objendávka byla uhrazena.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów