Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobrý den, u zásilek
4RA00322234
1AM12920109
Nedorazil pin kód. Jelikož zítra ráno odjíždím potřebuji je dnes vyzvednout, aby nebyly vráceny odesílateli.
Děkuji za pomoc.
Porad nemam pin ke 2 zasilkam. Dnes konci ulozeni v one boxu. Co mam delat?
Zdravím @Client:124097699, vidím, že v rámci Allegro zásilek v Boxech by mělo být vše doručeno. Pokud ještě někdě něco chybí, pošlete mi číslo zásilky a zkusím se na to s dopravcem podívat.
Mohu poprosit pin pro zásilku č.: 1AM12824133? Děkuji.
Zdravím @Client:124720452, nový PIN kód jsem právě poslal. Pokud by nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil, ale ve formátu Heslo: {{$pin}}), měla byste kód najít v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).
Děkuji! Dorazil.
Klient Client:139730114 twierdzi że nie otrzymał kodu do przesylki A0034L0PT9 . Jak mamy mu pomóc?
Hello @ZYLU, I've just sent the customer a new PIN. They will either recieve it in SMS message, e-mail or it will be in One by Allegro app.
Dobrý den, přišel mi kód v tomto formátu {{$pin}} a zatím mi nepřišel nový. Můžete mi prosím poslat PIN znovu?
Zásilka: 1AM12906821
Zdravím @Client:114257892, nový PIN kód jsem právě poslal. Pokud by nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil, ale ve formátu Heslo: {{$pin}}), měla byste kód najít v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).
dobry den, mamince dnes dorazil balík do AlzaBoxu, ale bohužel místo kódu ji přišlo {{SPIN}}. Potřebovali bychom balík zítra vyzvednout, děkuji
zasilka
1AM12874726
Zdravím @Client:139552171, nový PIN kód jsem právě poslal. Pokud by nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil, ale ve formátu Heslo: {{$pin}}), měla byste kód najít v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).
Nepřišel mi kód k Alzaboxu dneska poslední den k vyzvednutí 😞 číslo objednávky 1AM12721459
Zdravím @Client:112732246, dopravce bohužel včera postihl výpadek při generování a odesílání kódů. Na opravě se usilovně pracuje a kódy jsou postupně doposílány. Pro všechny případy jsem úložní dobu u Vaší zásilky prodloužil o 1 den 🙂
Bohužel mi take nepřišel kod k vyzvednuti z Alza boxu mohu požádat o znovu poslání ...čislo zásilky A003408J17
Z naší strany zatím můžu jen prodloužit úložní dobu, což ve Vašem případě udělám. Dopravce dělá maximum pro to, aby nové kódy byly co nejdříve doposlány. Ve Vašem případě sice vidím, že nový kód již vygenerován byl (včera okolo 19:30), ale předpokládám, že nedorazil (ani do záložky Hromadné/Spam v e-mailu)? Pokud by to tak bylo, není třeba se obávat, dopravce vygeneruje a pošle kód znovu.
Bohužel byl uvedeny špatný email ,na který se nedostanu. Už jsem zadala nový email v mem profilu ... Jestli teda mohu požádat o poslaní kódu znova budu moc vděčná . Děkuji za kladné vyřízení.
@Client:129593797 Právě jsem Vám poslal nový PIN kód. Pokud by nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil, ale ve formátu Heslo: {{$pin}}), měla byste kód najít v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).
Dobrý den, od včerejška mám k vyzvednutí zásilku 1AM12793806 v Alzaboxu, ale dosud mi nepřišel žádný kód. Ráno jsem kontaktovala podporu One, kde mi bylo sděleno, že máte technické problémy s odesíláním kódů a že lhůta pro vyzvednutí byla prodloužena. Krátce po tomto ujištění jsem však obdržela e-mail, že se čas na vyzvednutí zásilky chýlí ke konci. Prosím o informaci, jaká je skutečná situace a kdy mohu očekávat nový kód pro vyzvednutí. Děkuji předem za pomoc.
Zdravím @Client:119483047, je to opravdu tak, dopravce One by Allegro se aktuálně potýká s problémy s odesíláním kódů k vyzvednutí.
PIN kód jsem Vám nyní poslal nový. Pokud nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil ale ve formátu (Heslo: {{$pin}}), měla byste kód najít v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).
V každém případě pro jistotu prodloužím úložní dobu zásilky o 1 den 🙂
Dobrý den,
k zásilce 1AM12793806 už nyní kód v aplikaci vidím, děkuji.
U zásilky 1AM12909133 se mi ale v aplikaci zobrazuje hláška „Něco se pokazilo. Počkejte chvilku a zkuste to znovu“ a kód stále nemám k dispozici.