anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nedorazil PIN kód.

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:114639300
#7 Wielbiciel

Dobrý den, u zásilek 

4RA00322234

1AM12920109

Nedorazil pin kód. Jelikož zítra ráno odjíždím potřebuji je dnes vyzvednout, aby nebyly vráceny odesílateli. 

Děkuji za pomoc.

oznacz moderatorów
118 ODPOWIEDZI 118
m_david
Expert Allegro.cz

Tak super. Pro 1AM12909133 jsem kód doposlal nyní.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
Client:119483047
#2 Obserwator

Už ho mám! Skvělý! Moc děkuju 🙂 E.

oznacz moderatorów
Client:119483047
#2 Obserwator

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Dobrý den,
právě jsem obdržela notifikaci k zásilce1AM12909133. Tentokrát mi sice přišla SMS, ale kód neobsahuje číslice – místo nich jsou v něm speciální znaky.

Prosím o zaslání nového, správného kódu pro vyzvednutí zásilky.

Děkuji.

oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

Jak jsem psal, může se to stát. Správný a funkční kód najdete v aplikaci dopravce - One by Allegro.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
trek01
#7 Wielbiciel

Dobrý den ve štvrtek ráno jsem dostal 4ks sms, že mi přijeli balíky, ale bez pin kodu a dodnes se k ním nemůžu dostat ikdyž jsem psal na vaši podporu, řekli že mi poslali pin kody a nic jsem nedostal máte tam docela zajimavou situaci s pin kody, produkty které nemají zmrznout dám vrátit, protože mrznou někde venku v boxes. Zasilka 1AM12798157, Zasilka 1AM12813482, Zasilka 1AM12813640, Zasilka 1AM12842233, děkuji za pomoc v řešení situace 

oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @trek01, je mi to moc líto, ale ve Vašem konkrétním případě bohužel nedokáži kódy doposlat ručně. Od dopravce máme ale potvrzeno, že přestože notifikace o expiraci zásilek mohly dorazit, balíčky se v Boxech rozhodli ponechat.

A ve Vašem případě se nabízí i nové (byť poněkud divoké) řešení. Můžete vyrazit k Boxu a zavolat na Box infolinku (číslo najdete přímo na zařízení) dopravce. Ten Vám pak může na dálku skříňku otevřít.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
Client:134422372
#7 Wielbiciel

Dobrý den, od 19. 11. měla být moje zásilka v AlzaBoxu, ale nepřišel mi PIN. Psal jsem proto včera zde na komunitu, jestli mi můžete poslat PIN. Bylo mi sděleno, že v mém konkrétním případě tak nelze učinit, a že budu muset počkat. Zároveň bylo dodáno, že mi bude prodloužena úložní doba, ale nyní, o den později, mi přišel email, že bude moje zásilka vrácena odesílateli. Prosím o vyřešení mého problému, číslo zásilky je 1AM12781798. Děkuji

oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:134422372, od dopravce máme potvrzeno, že přestože notifikace o expiraci zásilek mohly dorazit, balíčky v Boxech se rozhodli ponechat.

A nově mám od dopravce i alterantivní (byť poněkud divoké) řešení. Nedokáži Vám sice z mojí pozoce kód vygenerovat (to pořád platí), ale ve Vašem případě můžete vyrazit k Boxu a zavolat na jejich Box infolinku (číslo najdete přímo na zařízení). Kolegové Vám pak pomohou skříňky otevřít.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
Client:134422372
#7 Wielbiciel

Dobrý den, volat jsem zkoušel, a bylo mi řečeno, že box nemůžou otevřít, a že mi zásilkou po vrácení na depo pošlou na výdejní místo, můžete mi tuto informaci potvrdit? Děkuji

oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

Tak to se moc omlouvám, pokud jsem Vás tam posílal nadarmo. Ve většině případů, kdy byla zásilka přesměrována do OneBoxu, s tímto nebyl problém. Každopádně, pokud podpora dopravce přislíbila přesměrování na výdejnu, bral bych to závazně. V rámci Allegra do nejhlubších systémů dopravce nevidím, takže budoucí směřování zásilky je právě čistě na něm a jeho podpoře. Vždy je možnost je kontaktovat na onedelivery.cz/kontakt/dotaz-na-zasilku.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
Client:117100157
#1 Nowicjusz

Dobrý den přišel mi pin do Alza boxu ale neobsahuje žádné číslo Jen nějaký nesmyslný kód 

oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:117100157, tady to bude nejspíše souvislost s aktuálním výpadkem u dopravce, který má potíže právě s generováním PIN kódu k vyzvednutí zásilek z Boxu. Při dodatečném doposlání kódu mohlo opravdu dojít i k takovéto chybě. Informace od dopravec je ale taková, že kódy bude doposílat znovu. Dopravce zároveň se zároveň snaží u zásilek prodloužit úložní dobu a vidím, že u té Vaší tomu tak již je. Věřím, že správný a funkční kód dorazí co nejdříve.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
Client:134526296
#7 Wielbiciel

Dobrý den, kde prosím najdu kódk vyzvednutí zásilky v Alzaboxu? Mám jen info, že zboží je v Alzaboxu, což k úspéšnému vyzvednutí nestačí.

Pokud se mi nepodaří Alzabox otevřít, co se bude dít dál?

Díky

oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:134526296dopravce bohužel včera postihl výpadek při generování a odesílání kódů. Na opravě se usilovně pracuje a kódy jsou postupně doposílány. Ve Vašem případě sice vidím, že nový kód byl již včera kolem 14:25 vygenerován a poslán, ale předpokládam, že přesto nedorazil (může být i v Hromadných/Spamu)? Pro všechny případy jsem úložní dobu u Vaší zásilky prodloužil o 1 den a věřím, že dopravce chybu opraví co nejdříve.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

Děkuji, kód stále nepřišel. Mám ve svém účtu uvedené číslo na mobil. Nemůžete mi prosím třeba zavolat nebo poslat SMS s kódem? Nebo nelze to přeposlat třeba na jiné výdejní místo?

oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

Díky moc za připomenutí! Nový PIN kód jsem právě poslal (co člověk nemůžu dopoledne, odpoledne jako když najde 🙂 ). Pokud by nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil, ale ve formátu Heslo: {{$pin}}), měla byste kód najít v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

Kód dorazi, jupííí. Díky moc!

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

... dorazil

oznacz moderatorów
Client:139600659
#1 Nowicjusz

Dobrý den chci se zeptat. Objednali jsme postel přes Allegro. Která přišla neúplná. Velká část na sestavení chybí. Navíc mi kurýr řekl, že mám jeden balík i když nejspíš 2 balíky to měli být. Zajímá mě jak se to řeší zda dodají mi zbytek postele nebo jak ? Podala jsem reklamaci s fotkami, kde jsem ukázala, co jsem obdržela. 

• Děkuji předem za odpověď 
oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

Dobrý den, @Client:139600659na Allegru je nejlepší řešit objednávku přímo s daným prodejcem. A úplně nejlépe je komunikaci vést na naší stránce pomocí Diskuze. Tu můžete s prodejcem založit kdykoliv po nákupu ve Vaší Historii nákupů (allegro.cz/moje-allegro/nakupy/historie-nakupu) a po rozkliknutí dané objednávky stačí zvolit možnost Podat reklamaci nebo nahlásit problém.

Pokud již máte Diskuzi založenou, můžete požádat naši Allegro podporu, aby se do ní připojila a v řešení Vám pomohla.

A konečně - díky programu Allegro bezpečný nákup se nemusíte obávat, že by řešení nedopadlo k Vaší spokojenosti. Vždy zajistíme, aby prodejce nebo i dopravce dostáli svých povinností.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów