Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ahoj a dobrý den všem!
Dopravce One by Allegro se aktuálně potýká s výpadkem při generování PIN kódů k zásilkám putujících převážně do Alza Boxu (ale může postihnout i ostatní výdejní místa). Dopravce usilovně pracuje na opravě a kódy k vyzvednutí postupně doposílá. U zásilek také prodlužuje úložní dobu.
Co by to ale bylo za komunitní fórum, abychom si tady nedokázali pomoci?
Pokud máte takovoutu zásilku (ke které nemáte kód, nebo dorazil ve formátu {{$pin}} - pošlete sem do vlákna číslo zásilky a pokusíme se PIN kód ručně vygenerovat. Ten by měl pak dorazit do SMS zprávy, případně bude vidět v aplikaci dopravce.
Dobrý den, poprosim o PIN kód k zásilce 1AM12908871
Kód poslán 🙂
Děkuji,dorazil. Snad bude fungovat 😁 odpoledne zjistím.
Můj balík byl doručen do Alzaboxu, ale dostal jsem špatný formát PIN kódu pro vyzvednutí. Zásilka je zaplacená a musím si ji vyzvednout. Prosím, uveďte PIN kód
Sledovací číslo: 1AM12886513 a 1AM12929971
Kódy poslány 🙂
1AM12886513 kod dorazil ale není v boxu. byla přesměrovaná neznámo kam. prosím o adresu boxu.
Druha zásilka OK už vyzvednuta teď.
První zásilka by podle všeho měla být na výdejním místě:
Sazka - Josef HOS s.r.o.
Bezdrevská (ČS PHM) None
37344
Dekuji. V pořádku. Hezky den.
Dobrý den, taky poprosím o kód k zásilce 4RA00328468
Kód poslán, za chvíli by měl být u Vás 🙂
Dobry den, poprosim PIN k zasilce 24X01223905.
diky
Kód posílám, měl by být co nejdřív u Vás 🙂
Dobrý den,
zasílám Vám urgenci zaslaní funkčního kódu, který dorazil v deformovaném formátu viz " kód {{$pin}}",včera 20.11.2025 ve 20:43 hod. Zásilku 1AM12737130 mám uloženou v Alza boxu bez možnosti vyzvednutí !!!Jedná se o zásilku, kterou mi zasílá dodavatel opakovaně .Poprvé mi zaslal jiné zboží. Zasíláte mi upozornění, abych si zásilku vyzvedl a ja nemohu ,nemám PIN!!!
Děkuji za urychlené vyřízení!
Dobrý den, když urgentně, tak urgentně .) Nový kód posílám.
Děkuji Vám za vyřízení Davide. Slovo urgentně jsem použil záměrně, protože mi Allegro adekvátně nereagovalo na tři emaily, které jsem v této věci zaslal. Centrum pomoci nabízí pouze vyřízení mailem, další možnosti jsou blokované. Na tento chat jsem se dostal opravdu náhodou ,a to na základě informací k problematice na internetu. Zajímalo by mě jak dopadnou ostatní Vaši klienti, kteří problematice nemůžou věnovat tolik času..
Já tomu naprosto rozumím. Kolegové z naší podpory toho příliš nezmůžou - tady řešení opravdu padá na dopravce. Ten neustále pracuje na hromadné opravě (a zároveň i pracuje s tím, aby se zásilky nevrátily zpět odesílatelům). Takže i těm, kteří opravdu trpělive čekají, kódy nakonec dorazí a zásilky si budou moci vyzvednout.
Tady na fóru pak máme dobrou příležitost věci trochu pošoupnout kupředu.
Prosím o zaslání kódu k zásilce 24XM01222962
Děkuji
Zdravím a kód posílám 🙂
Díky za rychlost. Jedu vyzvednout. 🙂