Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobrý den,
jak mám stanovit prodejní cenu, když v kalkulačce si najdu kategorii zboží, zadám hodnotu prodejní ceny a Allegro kalkulačka mi napíše 12,5% a pak ve výsledku je to 14%???
Jsem v sortimentu u kterého je přetlak a tak každé procento je pak znát.
Jak na to?
Pokud by na to odpověděl Allegro poradce, tak jsem na to dával dotaz "Odpowiedź na zgłoszenie nr 53552096 [ ref:!00D240aE05.!500Ti0Ui66v:ref ]" samozřejmě bez odezvy.
Děkuji
MV
Zdravím @MV-Drogerie, takhle na první dobrou by se mohlo jednat o chybějící započtění dopravy, která určuje finální prodejní cenu. Každopádně by se k tomu hodila nějaká konkrétní objednávka, na které bychom viděli detail.
Konkrétní rozpad vyúčtování (na provizi, poplatek za dopravu a případnou propagaci) můžete najít na https://salescenter.allegro.com/settlements-with-allegro
Ideální bude, pokud mi pošlete číslo některé objednávky a případně i kategorii, o kterou jde. Velmi výjimečně se stává, že je v kalkulačce zadána jiná kategorie, než ve které je nabídka. Ale to nepředpokládám, že by byl tento případ 🙂
Dobrý den, Davide,
týká se objednávky: 7db144b0-7ac9-11f0-b00a-9df3a2e1e5ae
Číslo zboží: 17398376027
Upřímně, jsem špatným nastavením prodělal nemalé peníze, takže jsem skoro všechno stopnul a potřebuji pomoct, abych neprodával pod nákupkou. Takže nyní to potřebuji mít naprosto správně a co nejdříve začít prodávat.
Budu vděčný za jakoukoliv pomoc, která nebude v odkaze na video, které jsem viděl atp.
Děkuji
M.
Díky moc za doplnění. Podle všeho je v rámci dané kategorie těch 12,5 % opravdu v pořádku. Domluvil jsem se s kolegou, že Vám ještě během dneška zavolá a vysvětli případné nejasnosti.
Moc Vám děkuji...