Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobrý deň,
v prípade tejto situácie je skutočne ideálnym spôsobom riešenia využiť službu Bezpečný nákup Allegro allegro.sk/pre-kupujucich/allegro-bezpecny-nakup.
Nakupovanie na Allegro je vždy bezpečné a chránené práve vďaka tejto službe. Ak predávajúci nespolupracuje alebo nedodrží podmienky, peniaze Vám vrátime my. Na dokončenie tohto procesu je potrebné vyplniť osobné údaje a priložiť aj osobný doklad (napríklad občiansky preukaz). Slúži to na overenie vlastníka účtu, aby sa predišlo situácii, že by Vašu refundáciu obdržala neoprávnená osoba.
Plne rozumieme Vašej obozretnosti v súvislosti s poskytovaním osobných údajov. Podľa pravidiel GDPR osobné údaje zákazníkov neuchovávame dlhšie, než je nevyhnutné.
Viac informácií o spracúvaní osobných údajov nájdete na našej webovej stránke allegro.sk/pomoc/pre-kupujucich/udaje-o-ucte-a-nastavenia/gdpr-ako-allegro-plni-povinnosti-spravcov-....
V prípade ďalších otázok alebo potreby pomoci nás neváhajte kontaktovať priamo tu alebo prostredníctvom stránky allegro.sk/pomoc/kontakt.
Poskytol som scan výpisu z môjho bankového účtu. Všetko potrebné na odoslane platby je tam uvedené. Takže refundáciu neobdrží neoprávnená osoba. Scan dokladov ( občiansky preukaz ) neposkytnem. To je neskutočné riziko. Nie ste banková inštitúcia, ktorá to môže požadovať.
Dobrý deň,
rozumiem Vašim obavám a ďakujem za poskytnuté vysvetlenie. Overil som si u kolegov, ktorí sú za tieto procesy zodpovední, či je možné požiadať o Allegro Bezpečný nákup aj bez scanu osobných dokladov. V tomto prípade to je možné, avšak systém Vás ďalej nepustí bez nahratia nejakého súboru, preto Vám odporúčam nahrať do prílohy akýkoľvek dokument, aby Vás systém pustil ďalej. Môže to byť pokojne aj úplne prázdny alebo čierny obrázok.
Ďakujem veľmi pekne.
Posunul som to vyššie. Počkám na odpoveď. Potom to skúsim, ako ste napísali.