Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobrý den na Allegru jsem udělala dvě objednávky ta jedna mi už přišla ta druhá ne není o nich žádný záznam ani v historii objednávek ale peníze mi byly odecteny
Jak mám zjistit kde ta objednávka je a kdy mi prijde
Zdravím @Client:113048758, u Vašeho účtu vidím z posledních dní dvě objednávky. Předpokládám, že máte na mysli objednávku s naušnicemi?
Objednávku byste určitě měla vidět ve Vaší Historii nákupů - allegro.cz/moje-allegro/nakupy/historie-nakupu a můžete tam vidět i pohyb zásilky.
Její číslo je případně 1AM12982414 a balíček je aktuálně na cestě 🙂
Dobrý den tudle obednavku určitě nemyslím ta je vidět v historii já objednala holicí strojek one Blade žádný záznam a přišel ještě jsem platila 1781za herní židli a ta nepřišla ještě a také není v historii
Tak tam je nejpravděpodobnější vysvětlení takové, že jste objednávku vytvářela buď bez přihlášení k účtu, nebo v účtu jiném. A je to skutečně tak 🙂
Máte u nás ještě jeden účet, vedený pod e-mailem na centrum.cz. Tam objednávku jak na strojek, tak herní židli vidím 🙂 Objednávka s židlí by měla být expedována v úterý a dorazit by měla do konce týdne.
Moc děkuji za pomoc vůbec mě nenapadlo se kouknout na druhý email vůbec jsem si nevšimla jestli jsem byla prohlášena či ne moc děkuji už jsem se bála jestli to nebyl podvod tato informace mě uklidnila přeji hezký den
Rádo se stalo 🙂