Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Moje zasilka byla dorucena do Alzaboxu, ale neobdrzel jsem PIN kod k vyzvednuti. Zasilka je zaplacena a potrebuji si ji vyzvednout.
cislo zasilky: 1AM12758353
Zdravím @Client:139706167, kontaktoval jsem dopravce a podle všeho došlo včera k nějakým větším technickým komplikacím právě při odesílání vyzvedávaích kódu. Máme ale potvrzeno, že během dneška by kód měl dodatečně přijít a zásilku bude možné vyzvednout.
Dobrý den, také mám problém že mi nepřišel kod/pin na více zásilek které jsem objednal do Alzaboxu.
Zdravím @Client:139706167, dle informací od dopravce mělo dnes dojít k doposlání všech zbývajícíh kódů, ale u Vašich zásilek opravdu vidím, že se tak ještě nestalo. Ráno se s dopravcem spojím a věřím, že se situaci podaří co nejdříve vyřešit. Určitě je případně možné úložní dobu zásilek v Boxu prodloužit.
Zdravím @Client:136330612, pošlete mi prosím číslo zásilky a nový PIN kód pošlu.
1AM12826317
1AM12833658
1AM12893804
zásilky jsou momentálně v oneboxu
Díky za doplnění. Zásilku 1AM12893804 vidím jako vyzvednutou, je to tak? Zbylé dvě zásilky pak byly podle všeho přesměrovány a u nich bohužel nemůžu ručně kód poslat. Tady bude potřeba vyčkat na hromadně doposlání od dopravce. Ten by zároveň měl u zásilek automaticky i prodloužit úložní dobu. V tomto případě tak více pomoci nemohu, je mi líto.
Dobře, moc děkuji za pomoc a snad ty kódy přijdou dříve než se balíčky odešlou zpět.
přeji pěkný zbytek dne.
Dobrý den, také mi dnes přišla SMS i email, ale pin byl ve formátu {{$pin}}. Číslo zásilky: 1AM12881737 a referenční číslo: A003590PD6. Email: jara.stajner@email.cz Děkuji za zpětnou vazbu a přeji hezký den.
Zdravím @Client:139979950, tady vidím, že se zásilku již podařilo vyzvednout 🙂
Dobrý deň, taktiež mám problém s dvoma zásielkami kde PIN došiel iba ako {{$pin}}.
| 1AM12904469 |
| 1AM12889513 |
Zdravím @Client:131768809, nový PIN kód jsem právě poslal. Pokud by nedorazil do SMS zprávy nebo e-mailu (nebo dorazil, ale ve formátu Heslo: {{$pin}}), měla byste kód najít v aplikaci One by Allegro (nikoliv přímo naší Allegro appce, ale aplikaci dopravce).
Dobrý den mám to samé zásilka číslo
1M12762654,
Zdravím, dnes bylo doručeno ale PIN kod do alza boxu nikde. Zásilka 1AM12707009. Allegro by ONe jsem kontaktoval emailem, ale obávám se že do zítra do 19:00, kdy tam zásilka zůstane mi nestihnout odpovědět. Co mám dělat? Nechci ať se to vrátí zpět.
Zdravím @Client:139706167, podle trackingu by Vaše zásilka měla být teprve na cestě - nemělo by se tak jednak o potíže spojené s PIN kódy. Zpráva o tom, že zásilka je připravena k vyzvednutí Vám přišla?
Každopádně, kdyby se ukázalo, že to opravdu je potíž s PIN kódem, i ve Vašem případě můžeme případně úložní dobu prodloužit.
Ano, právě to je celé nějak špatně, ale už mi došly 2 SMS zprávy, že je zásilka k vyzvednutí. Konkrétn například "Zasilka 1AM12707009 stale ceka v AlzaBoxu Prizova. Vyzvednete si ji prosim nejpozdeji do 20.11.2025 19:00".
Z toho důvodu mám strach, že mi ji odvezou pryč. Pokud lze prodloužit dobu uložení, prosím udělejte to.
@Client:139667610 S dopravcem jsem se spojil a podle všeho je zásilka stále na cestě. Status o doručení do Boxu byl chybný nebo předčasný a balík je dnes na rozvozu - tím tedy zatím odpadá potíž s expirační dobou nebo PINem.
Dobře děkuji moc. Snad to teda dnes dojde a dorazí mi i ten pin...
Ano, přišla mi SMS od One, že zásilka byla pravě přesměrovaná do OneBoxu a je připravená k vyzvednutí do dnešního dne a přišlo to bez PINU/KÓDU
Ano, přišla SMS od One, že je zásilka připravena k vyzvednutí ve OneBoxu do 20.11. 2025
PIN/KÓD tam nebyl. P.