Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aktywowałam Allegro Pay 22.02.24 i do tej pory nie otrzymałam kuponu na 100 zł,
zgodnie z poniższą akcją promocyjną.
@Uli1 skonsultuję to z zespołem i wrócę do Ciebie z informacjami, ale na razie poproszę Cię o cierpliwość.
ok
@Uli1 To oferta tylko dla wybranych, skoro taką wysyłają to będą musieli Ci dać monety.
@Uli1 sprawdziliśmy Twoje konto i regulamin tej promocji określa warunki jej uczestnictwa:
"1. Promocja adresowana jest do Użytkowników, którzy na dzień 11 lutego 2024 r. spełnili poniższe warunki łącznie:
no chyba kpicie. Jakieś niewyświetlenie to nie aktywacja. Czy wy macie głowy? Ja też sobie napiszę regulamin, że spojrzenie na mój profil skutkuje opłatą w wysokości 200 zł. Kto spojrzał? Niech płaci
@Gepard9 Aby otrzymać promocyjny kupon należy spełnić warunki promocji:
- Aktywacja usługi w okresie trwania promocji
- pierwszy zakup z Allegro Pay w okresie trwania promocji
Na koncie Gepard9 nie ma zakupu z wykorzystaniem płatności Allegro Pay.
1. Aktywacja dokonana w okresie promocji
2. Pierwszy zakup w okresie promocji zrobiony
A kuponu nie ma ... Kiedy wpadnie?
@jakubmb Czy minęły już 2 dni robocze od spełnienia warunków promocji?
W sumie mam podobnie jak kolega powyżej(Allegro Pay aktywne od 25.02.2024) dodatkowo nie mogę nigdzie znaleźć opcji zapłacenia drugiej raty(skorzystałem z opcji rozbicia na 2 raty) jedną opłaciłem a drugiej nie mogę totalnie znaleźć gdzie mogę zapłacić i pozbyć się tego wiszącego długu XD
@Client:57856601 a co pokazuje Ci się w Panelu Allegro Pay? Jeśli nie możesz spłacić rat wcześniej możesz wykonać przelew na numer konta podany na ostatniej stronie umowy.
Sprawdź proszę w regulaminie, czy spełniłeś wszystkie warunki promocji dotyczącej Allegro Pay (również te dotyczące wniosku Allegro Pay i zaakceptowania zgód).
Ja też nie mam kuponu. Więc teraz proszę mi dać kupon na 200 zł, bo nie dotrzymaliście warunków umowy