Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Jeszcze niedawno na allegro smart działał w ten sposob że łączna kwota zakupów 40zł np od różnych sprzedawców dawała darmową wysyłkę. Teraz to tak nie działa. Czy można to gdzieś załączyć / wykupić taką opcję?
Dlaczego to się zmieniło i czy zacznie znów działać jak działało?
@Matteejj za często z tego korzystałeś i wykluczyli Ciebie, byli w plecy na kosztach wysyłki 😞
Lipa.
dzięki. Ale wolałbym poprzedni system rozliczania Smart niż kupon w kategorii Pielęgnacja który dziś dostałem.
Może za jakiś czas zmieni się coś i znów będzie po staremu.
Dla mnie mogłoby nawet byc 100 albo 200zł mininalna kwota ale żeby oferty się łączyły od różnych sprzedających. Może ktoś z allegro to czyta...
pozdrawiam.
Ale to nigdy tak nie działało. To o czym piszesz było tylko na kontach testowych. Tylko oczywiście allegro "zapomniało" powiadomić ludzi, że na nich testuje... Także po prostu po zakończeniu testów wróciłeś na ogólne zasady.
Działało ale testowo jak piszesz. Ciekawe z jakim skutkiem skończyły się testy.
Jeśli nie wejdzie w życie tzn że im się to nie opłaca.
Wygląda, że z marnym, bo nie wprowadzili tego tylko podwyższyli limity.
@Matteejj pewnie że się nie opłaca, kto ma za to płacić ???
Dam Ci przykład, zaokrąglę żeby łatwiej było liczyć, kupujesz od 4 sprzedawców produkty za 10 zł i masz 4 wysyłki w smart, allegro zarabia na tym 4 x 1 zł sprzedawca ma marżę 2 zł na zamówieniu ( tu musi z tego spakować, kartonik itp. ) koszt jednej wysyłki paczkomat 9,99 zł, policz se sam 😄
A jak chcesz różne produkty od róznych sprzedawców dostać w jednej paczce możesz zamówić z magazynu to połączą Ci zamówienie za 45 zł i będzie darmowa wysyłka https://allegro.pl/magazyn-allegro
a rozdawanie kuponów promocyjnych się opłaca? Też w jakimś sensie nie - ale czego się nie robi żeby zwabić klientów...
Dzięki za linka do magazynu allegro. Nie wiedziałem o tym. Jest tam niestety tylko ułamek tego co na allegro. Ale może kiedyś się przyda.
Ech weszłam w tego linka. W tym magazynie allegro to aby na pewno nie powinno być komunikatu dozwolone od lat 18stu???
Tak od 40zl było dla tych co zapłacili za Smart przed 21.112002r a teraz jest od 45zł a od kilku sprzedających to było dla wybranych, już także nie ma.