Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro cash - czy ktoś ma może regulamin promocji, która trwa bodajże do 17 marca, zgodnie z którą za pierwszy zakup z allegro cash można dostać bon 50 zł na zakupy w allegro ? Nie mogę go nigdzie znaleźć na stronie a strona z promocją po aktywowaniu allegro cash mi zniknęła.
Hej @czuczo86! Tutaj regulamin.
Promocja skierowana jest do Użytkowników, którzy otworzyli rachunek Allegro Cash, ale nie zrobili pierwszego zakupu oraz dla nowych użytkowników usługi.
Aby otrzymać kupon należy:
Czy pierwsza transakcja zakupu musi być powyżej 100 zł, ale część można zapłacić monetami?
Przykład kupuje produkt za 120 zł i mam 40 monet do wykorzystania czy taka transakcja spełni warunki przyznania kuponu?
@www_saba_pl nie, obecnie nie jest to możliwe, aby podczas płatności z Allegro Cash skorzystać z kuponów, Monet lub kart podarunkowych.
Ok. Spełniłem wszystkie warunki, ale otrzymałem tylko 20 zł cashback. Natomiast kuponu promocyjnego nie ma. A powinien być w zakładce moje kupony.
ja wczoraj otrzymałem kupon 50zł, za zakup sprzed trzech dni. tak więc spokojnie poczekaj 2 dni i wpadnie.
Dzięki. Myślałem że wpada z automatu. Ale spoko jestem cierpliwy.🙂
"Z zastrzeżeniem ust. 1 powyżej, aby otrzymać Kupon Promocyjny, Uczestnik, który do dnia rozpoczęcia Promocji posiada na Allegro możliwość dokonywania płatności metodą Allegro Cash..." czy jeżeli doładowałem allegro cash w dniu rozpoczęcia promocji ale zweryfikowało i aktywowało mi usługę dzień po to nie łapie się na kupon? Informacja o promocji zniknęła mi ze strony allegro po otworzeniu rachunku w allegro cash.
czy akcja jest ważna do końca 17 marca czyli 23:59, czy do początku czyli 23:59 dnia 16 marca?
@Viruusek27 Do 17.03.2024 do 23:59 🙂
szkoda zachodu, te allegro cash działa dopiero przy zakupach od 100zł od jednego sprzedawcy, czyli w większości moich przypadków, bezużyteczne
to już lepiej allegropay i masz na dwie raty