Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak dziala Allegro Family? Skoro prosze gospodarza Allegro family ( meza)o zakup dla mnie produktu (prezentu dla niego)to gdzie tutaj prywatnosc?? Wowczas gospodarz(maz) widzi co mam zamiar kupic i za ile.Czyli z niespodzianki nici!! To dobre moze dla dzieci aby ich kontrolowac ale doroslych czlonkow rodziny moze to zniechecic!! Czy jest jakas opcja zeby poprosic o przesylke ale samemu dokonac zakupu?
@aciepielska To są koszty ulegania reklamom, promocjom itp. Moim zdaniem to bezsens, najlepsze jest własne samodzielne konto i żadne pseudo korzyści tego nie zastąpią.
Co zyskałaś? za 49 lub za 39 złotych rocznie (smart) straciłaś resztkę prywatności. Dla Allegro to może korzyść, wzrost zainteresowania od członków rodziny którzy z Allegro wcześniej nie korzystali.
A do bardzo prywatnych zakupów możesz sobie założyć osobne konto, nawet nie jedno lecz tyle kont ile sobie zamarzysz.
@aciepielska Tak, jest taka opcja. Mąż musi Ci udostępnić Allegro Smart! W ten sposób sama zamawiasz ze swojego konta z darmową dostawą. Nie musisz prosić o zakup.
To byloby ciekawe tylko jak to zrobic.I czy maz na tym nie straci?
Przeczytaj jak to działa, nie musisz prosić głowy rodziny o zakupi głowa rodziny nie widzi tego co kupujesz.
Jeśli masz Allegro Smart! lub uczestniczysz w promocji Smart! na Start, automatycznie udostępniasz darmową dostawę i zwroty wszystkim członkom Allegro Family. Członkowie rodziny mogą też wtedy samodzielnie robić zakupy z darmową dostawą i zwrotem Smart!
OK !!! Jak to zrobic?
Niech mąż wejdzie w zakładkę Moje konto: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto.
W sekcji Allegro Family > Jedna rodzina - jeden Smart! kliknie PODZIEL SIĘ. W nowym oknie znowu kliknie PODZIEL SIĘ. I już.