Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chce kupić wózek spacerowy, wiadomo dość duża paczka. Dostawa jest za darmo, jednak przy zwrocie pisze jedynie 30 dni na zwrot, a przy opcjach zwrotu "zwrot na własny koszt". Myślałam że przy smarcie zwrot również jest za darmo. Sprzedajacy nie umie mi odpowiedzieć na pytanie kto (w razie zwrotu) będzie ponosić koszt. Czy ktoś umie pomóc w takiej sytuacji??
Aby była możliwość darmowego zwrotu oferta i opcja transportu musi być oznaczona Smart.
@13dusia w przypadku darmowej dostawy z puli sprzedawcy zwrot w ramach smart nie działa
Zasada jest prosta - dostawa w ramach smart , zwrot również
Transakcja nie oznaczona jako smart pomimo darmowej dostawy , zwrot na swój koszt .
Transakcja jest oznaczona jako Smart. Tylko przy zwrocie nie pisze już że darmowy, pierwszy raz to widzę dlatego zgłupiałam o co chodzi.
Czyli (żebym dobrze zrozumiała) w takiej sytuacji zwrot w razie czego też jest za darmo, tak?
Daj link do oferty żeby być pewnym, takie rzeczy mogą być tylko na Allegro Lokalne .
@13dusia tak , musisz zwrócić uwagę na to żeby forma dostawy miała znaczek smart ,
@13dusia Zawsze masz darmowy zwrot jak masz zakup ze Smartem (działa tylko na terenie naszego kraju) ale są rożne możliwości, nie przejmowałbym się tu w przy tym zakupie.