Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam Allegro Smart! opłacony do 15 kwietnia 2022 i mam pytanie czy opłata będzie pobierana pomimo że jest usługa opłacona?
Opłata za co? Za smarta? Za przesyłkę?
Opłata za Smarta !!
Nie rozumiem. Skoro masz opłaconego do 2022 to za co chcesz ponownie płacić?
Dlatego pytam bo opłata jest pobierana co rok. Czy jeśli mam opłacone do daty o której piszę to będzie pobierana opłata?
@Agnieszka816 tak za rok będziesz trzeba opłacić Smart
Właśnie tego nie rozumiem dlaczego Allegro wymusza opłatę z dniem zakończenia poprzedniego okresu rocznego ? I nie mogę sobie wybrać następnego okresu rocznego z dniem opłacenia tylko wymusza dożywotnią ciągłość?
@Agnieszka816 Jeśli nie chcesz, aby Allegro automatycznie pobierało Ci opłaty za kolejne okresy po zakończeniu obecnie opłaconego okresu Smart, usuń kartę płatniczą zapisaną na Allegro; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/karta-platnicza-apple-pay-google-pay/jak-usunac-zapisana-kar... Jeżeli nie masz zapisanej karty, Allegro nie pobierze Ci kolejnych płatności.
Możesz też nie usuwać danych karty i zrezygnować z automatycznego ponawiania płatności tu;
Tylko zapisana karta może powodować automatyczne pobierane płatności za Smart w kolejnych okresach.