Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Widzę, że jest teraz akcja "Smart na start" i pisze, że to jest 5 darmowych wysyłek przez 3 miesiące. Czy rzeczywiście jest to darmowe? Czy są jakieś kruczki prawne i zawiera się umowę na całe 12 miesięcy a tylko te 3 są darmowe?
Pozdrawiam
@Client:102823344 Cześć 🙂 Nie ma żadnych kruczków. Aktywujesz promocję "Smart! na Start" i masz 5 darmowych dostaw (do wykorzystania w 3 miesiące).
Pamiętaj, że obowiązuje minimalna wartość przesyłek 40 zł - tylko wtedy dostawa będzie darmowa w ramach Smart. Po wykorzystaniu 5 darmowych dostaw Smart wygaśnie i sam zdecydujesz, czy chcesz korzystać dalej (już odpłatnie) czy wolisz nie. To wszystko 🙂
@Client:102823344 nie ma żadnych kruczków, może śmiało korzystać 😃
Jeśli spełnisz określone warunki, możesz aktywować na swoim koncie Smart! na Start. W ramach tego programu skorzystasz z 5 darmowych dostaw Allegro Smart! w ciągu:
Ze Smart! na Start możesz skorzystać, jeśli:
Możesz to zrobić na dwa sposoby.
O tym, że aktywowaliśmy Smart! na Start na Twoim koncie, damy Ci znać mejlowo.
Smart na Start! aktywujesz tylko raz. Więcej na temat tego programu znajdziesz jego w regulaminie
Po założeniu konta dostałem wiadomość o możliwości aktywowania allegro smart na start czyli 5 darmowych przesyłek. Szukam i nie mam opcji żeby coś takiego aktywować. Mam tylko możliwość wykupienia na miesiąc lub na rok.
@OLO_M88 Skonsultuję to z odpowiednim zespołem i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.