Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
kupiłem testowo (pierwszy raz) na miesiąc usługę Allegro Smart! - 4 lipca 2022 o godz. 11:54. Miesiąc lipiec ma 31 dni, więc mam pytanie, do której godziny będzie aktywny Allegro Smart? Czy będzie to 3 sierpnia godz. 11;54, 3 sierpnia godz. 23:59, czy może jeszcze później? A po tym terminie jeszcze przez 14 dni można korzystać z usługi, jeśli nie da się rezygnacji? Już się pogubiłem.
Czy dobrze myślę, że jeżeli wykupię Allegro Smart! np. dzisiaj o 15.00 - on co prawda jest aktywny natychmiast - ale te 30 dni jest liczone dopiero od północy?
Pewnie Cię zdziwię ale potem będzie jeszcze działał 14 dni bo okres wypowiedzenia czy jakoś tak. Na godzinę nie zwracałam uwagi wiec się w tym temacie nie wypowiem, w każdym razie jeszcze 2 tygodnie spokojnie będzie działał.
Smart jest miesięczny, wiec np: od 4do 4, nie ma godzin podanych tylko dzień, ale okres wypowiedzenia trwa jeszcze 14dni i jak nie opłacisz to go dziś to masz aktywny jeszcze 14dni.
Dziękuję za odpowiedź tak doświadczonego gracza 🙂
No niby wszystko jasne, ale skoro lipiec ma 31 dni, więc 30 dni upłynie z końcem 3 sierpnia, i np. gdybym chciał zrezygnować i otrzymać zwrot pieniędzy to chyba dziś do 23:59 mam tylko czas, dobrze myślę? W sumie to nie jestem pewny, czy już nie jest za późno.
@adamsky777 Smart na Twoim koncie wygaśnie 19.08.2022 o godzinie 23:59:59