Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jestem po wymianie kilku reklamacyjnych emaili odnośnie Allegro Smart. Czytając zamknięty już temat https://spolecznosc.allegro.pl/t5/smart-dla-kupuj%C4%85cych/brak-wyboru-kuriera-w-smart/td-p/785603 wiem, że sporo osób jest grzecznie mówiąc wkurzanych wyborem kuriera Smart poprzez losowanie. Moja reklamacja została oczywiście odrzucona.
Można było oczywiście przeczytać w odpowiedzi generyczne wysrywy w stylu "allegro cały czas rozwija się dla konsumentów". Moim zdaniem robią z ludzi- hajs się kończy więc wybierają najtańszych kurierów.
Moim pomysłem jest pozew zbiorowy wobec allegro. Niech nie czują się królami internetu. Proszę o konstruktywne opinie- czy taki pozew w ogóle ma sens. pozdrawiam
@Morgoth667 nie usuwam Twojego wpisu, tylko przeniosłam go do wątku, którego dotyczy, czyli tutaj, ale bardzo proszę abyś nie rozpoczynała kolejnych tematów w tej samej sprawie.
Tamten temat jest zamknięty więc ludzie nie będą tam wchodzić- sprytnie.
@Morgoth667 w tym wątku oznaczone jest rozwiązanie, ale nie jest on zamknięty. Cały czas możecie się w nim wypowiadać i dodawać do niego kolejne wpisy.
Zgoda ale rozwiązany może wprowadzać w błąd- ponieważ zostanie rozwiązany jak nie będziecie karać ludzi "losowaniem" dostawców. Co nie jest prawdą. Wybieracie po prostu najtańszego kuriera u danego sprzedawcy i robicie z ludzi **piiip**ów. Wylosowałem **piiip**o Pocztę Polską i czekam już tydzień na przesyłkę. Brawo allegro- już spadliście poniżej poziomu **piiip**. Było bardzo dobrze ale dławicie się własną hegemonią.
ocenzurowane słowa to (pisane specjalnie z błędami): idjotow, gófno, ibaj
Jeśli twoja reklamacja została odrzucona, można złożyć odwołanie od decyzji, ale czy to coś da wszystko zależy od doradcy który będzie rozpatrywał reklamacje
To nic nie da, wiedziałem od początku jak składałem reklamację- chciałem mieć jedynie podkładkę że podjąłem próbę. Allegro było super i nie mogłem narzekać ale najwidoczniej poczuli się zbyt potężni.