anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

allegro smart - Przekroczono maksymalną długość subskrypcji.

Client:44519431
#1 Nowicjusz#

Witam, posiadam smarta do sierpnia 2023 roku. Niedawno wymieniłem punkty shell z programu partnerskiego na kupon z kodem do allegro smart na 12 m-cy, gdy chcę go zatwierdzić pojawia mi się komunikat "Przekroczono maksymalną długość subskrypcji." Ma ktoś pomysł jak to roziwązac?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Client:94057046
#14 Krzewiciel#

@Client:44519431 Nie da się, ponieważ Smarta można wykupić na maksymalnie 12 miesięcy. 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:44519431 Ten kod można wykorzystać na przedłużenie Smarta na kolejne 12 miesięcy, ale pod warunkiem, że Twoja obecna subskrypcja nie jest dłuższa niż 12 miesięcy i 15 dni. Jeśli Twój Smart kończy się na początku sierpnia, to najwcześniej będziesz mógł go przedłużyć w połowie czerwca. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

buyeer
#1 Nowicjusz#

a ja mam Kolejna płatność Do 3 grudnia 2023 i dziś taki sam komunikat, a jest mniej niż 12 m-cy

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@buyeer Smart! można przedłużyć, jeśli kończy się za 15 dni, czyli Ty najwcześniej będziesz mógł to zrobić 18 listopada 2023 roku. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Zamieszaliście  z tym Smartem a tylko przez waszą"chciwość".😐

oznacz moderatorów

goner88
#7 Wielbiciel#

Cześć jeżeli mam od 1 grudnia to kiedy bede mógl przedluzyć i jak dlugo jest wazny kod po jego wygenerowaniu?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@goner88 Najwcześniej na 15 dni przed końcem danej subskrypcji, czyli w Twoim przypadku w połowie listopada. Jeśli chodzi o ważność kodu, tutaj sugeruję, abyś skontaktował się z wydawcą kodu. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów