Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, posiadam smarta do sierpnia 2023 roku. Niedawno wymieniłem punkty shell z programu partnerskiego na kupon z kodem do allegro smart na 12 m-cy, gdy chcę go zatwierdzić pojawia mi się komunikat "Przekroczono maksymalną długość subskrypcji." Ma ktoś pomysł jak to roziwązac?
@Client:44519431 Nie da się, ponieważ Smarta można wykupić na maksymalnie 12 miesięcy.
@Client:44519431 Ten kod można wykorzystać na przedłużenie Smarta na kolejne 12 miesięcy, ale pod warunkiem, że Twoja obecna subskrypcja nie jest dłuższa niż 12 miesięcy i 15 dni. Jeśli Twój Smart kończy się na początku sierpnia, to najwcześniej będziesz mógł go przedłużyć w połowie czerwca.
a ja mam Kolejna płatność Do 3 grudnia 2023 i dziś taki sam komunikat, a jest mniej niż 12 m-cy
@buyeer Smart! można przedłużyć, jeśli kończy się za 15 dni, czyli Ty najwcześniej będziesz mógł to zrobić 18 listopada 2023 roku.
Zamieszaliście z tym Smartem a tylko przez waszą"chciwość".😐
Cześć jeżeli mam od 1 grudnia to kiedy bede mógl przedluzyć i jak dlugo jest wazny kod po jego wygenerowaniu?
@goner88 Najwcześniej na 15 dni przed końcem danej subskrypcji, czyli w Twoim przypadku w połowie listopada. Jeśli chodzi o ważność kodu, tutaj sugeruję, abyś skontaktował się z wydawcą kodu.