Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
planowałam zakupić allegro smart na 30dni ale zapomniałam zrezygnować z tej usługi. 9.01 upłynęło 30 dni i otrzymałam powiadomienie o płatności na kolejne 30dni 8,99. Ta usługa teraz mi jest już nie potrzebna. Jak najszybciej z tego zrezygnować? Czy muszę płacić za te następne 30dni?
@MamaOLIWIERKA Nie musisz rezygnować. Skoro poprzedni Ci się skończył, nie wykupuj kolejnego.
@MamaOLIWIERKA To nie jest płatność obowiązkowa. Kupując Smart na 30 dni praktycznie korzystasz z niego 30 + 14 dni. Jeśli nie masz podpiętej karty płatniczej pod Allegro, opłata nie zostanie też pobrana automatycznie, ponieważ przy płatności za Smart kartą jest automatycznie pobierana.
Dziękuję za pomoc. Czyli nie muszę tego opłacać i rezygnować i to samo wygaśnie i nie będą mnie ścigać za te 8.99?
Jeśli nie płaciłaś za Smart kartą, nie będą pieniądze ściągane automatycznie, nie musisz niczego płacić, nie musisz zgłaszać rezygnacji, samo wygaśnie i koniec 🙂
ok
Witam serdecznie, a jeżeli sciąga opłate poprzez PayU ?
U mnie tak sciąga bo nie mam podpiętej karty. Zgłosiłem rezygnację ze smart ale nie mam żadnego potwierdzenia że przyjęli rezygnacje i nie będą juz pobierać.
@karkas1, widzę, że Twoja usługa jest opłacona do dnia 30.07.2022, 21:24:10 - wygaśnie 14.08.2022, 23:59:59.