Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Proszę Was o pomoc
Mam rodzinę Twoja rodzina allegro jest ich 5 członków .
Wykupiłam Smart na rok , ważny do 2024
Okazuje się że inni moi użytkownicy z rodziny nie mają tego przedłużonego jak ja.
Jak to działa ?
Czy wykupiłam to dla siebie? Czy moja rodzina też powinna mieć przedłuzony Smart jak ja?
@AnetkaU Od 03.07 każde konto musi mieć swojego SMARTa.
@AnetkaU Nic nie da bo od 4.07 Allegro wyłączyło taką możliwość, dzielenia się Smartem.
26 czerwca 2023, 12:30
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Promocja trwa od 26 czerwca do 30 września 2023.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie
Przeproś rodzinę i wytłumacz że to była tylko promocja na zachętę i skończyła swój byt z dniem 3 lipca a jak chcą korzystać to muszą sobie sami opłacić . Allegro samu mówi że robi wszystko dla dobra klienta .
@AnetkaU od 3 lipca 2023 każdy sobie smarta skrobie. Darmo mają jeszcze w rodzinie osoby co są organizatorem dla family i przedłużyły smart przed 22 listopada 2022 do końca ich subskrypcji family ma darmowe dostawy smart