Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam Allegro smart, wrzuciłem do koszyka produktów za ponad 40 zł mimo to nieaktywna jest opcja darmowej przesyłki do paczkomatu. Sprzedawca obsługuje allegro smart, na głównej stronie przedmiotu widnieje info darmowej przesyłki przy zakupach pow. 40 zł, mimo to w koszyku już takiej opcji nie ma, jest za to dodatkowa informacja że w tym sklepie musisz zrobić zakupy za 300 zł ! żeby mieć darmową przesyłkę, nie na to się umawiałem przystępując do smarta. (nr aukcji 8709613381) nie jest to pierwszy sklep który zawyża ceny wysyłki.
@szydzik30 Suma kosztów wysyłki wszystkich przedmiotów poza Smart nie może przekroczyć 40 zł. Jeśli przekroczy, Smart znika. Wkładaj do koszyka po jednym i sprawdzaj. Wszystkie produkty muszą mieć wspólną metodę dostawy, oznaczoną ikoną Smart.
Darmowa wysyłka od 300 zł to zupełnie co innego, nie dotyczy to Smart. Bez Smart też będziesz miał darmową od 300 zł.
@szydzik30 wrzuciłem produkty na tej aukcji do koszyka i u mnie wszystko gra. Mogę dokonać zakupu z darmową dostawą. Nie wiem czemu masz inaczej ??
Tak, przy kilku sztukach za 45 zł jest Smart.
@xyz96 Przepraszam ale coś mi tu nie pasuje .Sprzedaję często osobą po kilkanaście lub nawet kilkadziesiąt pozycji i klient ma smarta (nie znika jak piszesz) .
@mwmonety tutaj chodzi o wartość kosztów wysyłki, ktoś może ustawić np. koszt wysyłki dla 1 przedmiotu 5zł i za każdy dodatkowy przedmiot dopłata np. 2zł, jak kupisz wtedy 20szt. to wyjdzie łaczny koszt wysyłki ponad 40zł i wtedy smart tego nie pokrywa. to miał na myśli @xyz96
@mikeza Na to nie wpadłem nigdy tak nie sprzedawałem czy ktoś kupi jeden przedmiot czy znacznie więcej kosztów wysyłki nie podnosiłem o klienta trzeba dbać bo tylko wtedy wróci a dziale kolekcjonerskim jest to bardzo istotne ,zadowoleni klienci kupują cały czas .
Fakt. I to jest rozwiązanie dla sprzedających mających problemy z ciągłymi zwrotami z tytułu Smart. Kupi taki człek za 42 zł i zwróci towar za 39 zł. Ostatnio zwrócili mi towar za 2,50 zł - tyle im brakło do darmowej wysyłki - żałosne...
@mwmonety *osobom
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@szydzik30 Jak masz więcej niż jeden produkt, możliwe jest że są różne formy dostawy i wtedy Smart znika.
@LEW433 Nic nie znika, jest Smart w tym przypadku.
okazało się że jeden z produktów tego sprzedawcy był bez opcji allegro smart i dlatego nie przekroczyło mi 40 zł. Znalazłem jednak w tym sklepie ten sam produkt z opcją smarta i kupiłem wszystko bez kosztów przesyłki. Temat nieaktualny. Dzięki