Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Miałem w koszyku kilka produktów od jednego sprzedawcy, wszystkie objęte smart i przed zakupem opłaciłem na kolejny miesiąc allegro smart.
Mimo to w momencie zakupu doliczyło mi kompletne koszty dostawy w kwocie 19,99zł.
I teraz pytanie czy produkty które już są w koszyku nie mogą być objęte programem i musiałbym je tam wrzucić jeszcze raz czy przyczyna będzie tkwiła gdzie indziej?
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Marcin
@MarcinGoluch Wrzucaj do koszyka po jednym produkcie i obserwuj koszty. Suma kosztów dostawy nie może przekroczyć 40 zł bo wtedy Smart przestaje działać 😊
@MarcinGoluch A masz ikonkę że jesteś Smart? Także nie wszystkie przedmioty od jednego sprzedawcy muszą spełniać Smarta(różne dostawy itd). Mogłeś nie płacić, wyrzucić z koszyka i dodać od nowa, skoro uważasz że to było przyczyną.
@MarcinGoluch Czy wszystkie te produkty mają chociaż jedną wspólną formę dostawy smart?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
I tu może być pies pogrzebany. Jeden produkt zamówiłem osobno Smart Pocztex, a reszta paczkomat. Generalnie wszystkie fakty podobnej wartości więc nie sądziłem że będą takie podziały w smarcie.
Temat rozwiązany. Zamówienie podzieliłem.