Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam Allegro wczoraj pobrało z karty 39,90 - nie ma nigdzie informacji za co ta opłata, to nie jest raczej smart bo smart mam do lipca (i poza tym opłata za smart ostatnio pobrana wyniosła 59,90)
proszę o informację czego dotyczy transakcja, w opisie w transakcjach karty mam jedynie: to co poniżej:
Allegro 39.90 PLN
Do: Allegro, Poznan
Karta: 416598******5946
@benth Na 99,99% to jest za SMART.
Jeśli nie na tym koncie to być może na innym na którym usługa została opłacona kartą.
no ale nie mam innych kont do których miałbym podpiętą tą kartę... czy możecie sprawdzić nick allegro czy może mam zgłosić to jako nieautoryzowaną transakcję?
@benth Napisz przez formularz kontaktowy i poproś o sprawdzenie. Załącz potwierdzenie tej płatności.
@benth To z pewnością płatność za Smarta w promocyjnej cenie, a do kiedy masz aktywnego Smarta tu: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/allegro-smart skoro mówisz ze nie masz karty do innego konta.
Jak dobrze kojarzę to jest promocja na smarka właśnie w tej cenie. Więc na 99% to za niego. A inne konto nawet przelogowując się na telefonie przez przypadek mogłeś założyć. Nie mówię, że na pewno ale codziennie są tu wpisy ludzi nie znających o ilości własnych kont. Założenie nowego jest zbyt łatwe.