anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro wczoraj pobrało z karty 39,90 - nie ma nigdzie informacji za co

benth
#1 Nowicjusz#

Witam Allegro wczoraj pobrało z karty 39,90 - nie ma nigdzie informacji za co ta opłata, to nie jest raczej smart bo smart mam do lipca (i poza tym opłata za smart ostatnio pobrana wyniosła 59,90)

proszę o informację czego dotyczy transakcja, w opisie w transakcjach karty mam jedynie: to co poniżej:

Allegro 39.90 PLN 
Do: Allegro, Poznan
Karta: 416598******5946

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

komis-bell
#21 Demiurg#

@benth Na 99,99% to jest za SMART.
Jeśli nie na tym koncie to być może na innym na którym usługa została opłacona kartą.

oznacz moderatorów

benth
#1 Nowicjusz#

no ale nie mam innych kont do których miałbym podpiętą tą kartę... czy możecie sprawdzić nick allegro czy może mam zgłosić to jako nieautoryzowaną transakcję?

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@benth Napisz przez formularz kontaktowy i poproś o sprawdzenie. Załącz potwierdzenie tej płatności.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@benth To z pewnością płatność za Smarta w promocyjnej cenie, a do kiedy masz aktywnego Smarta tu: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/allegro-smart skoro mówisz ze nie masz karty do innego konta.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Jak dobrze kojarzę to jest promocja na smarka właśnie w tej cenie. Więc na 99% to za niego. A inne konto nawet przelogowując się na telefonie przez przypadek mogłeś założyć. Nie mówię, że na pewno ale codziennie są tu wpisy ludzi nie znających o ilości własnych kont. Założenie nowego jest zbyt łatwe. 

oznacz moderatorów