Dzień dobry, bardzo proszę o pomoc. Dnia 22 maja zamówiłam u jednego ze sprzedających kilka produktów spożywczych (był to piątek). Przedwidywana dostawa miała być we wtorek. Gdy paczka we wtorek nie dotarła napisałam wiadomość do przedającego kiedy moge oczekiwać przesyłki, gdyż paczka nawet nie została jeszcze nadana. Ostatecznie w środę wieczorem zrezygnowałam z zamówienia i napisałam wiadomość do sprzedajacego, prosząc o anulowanie zamówienia oraz w szczegółach zamówienia kliknełam opcje ,,zwrot towaru", ponieważ nie miałam opcji ,,anuluj zakup". Opcja przesyłki- pobranie. Sprzedający wówczas wysłał mi wiadomość- ,,Prosimy o uzupełnienie sposobu dostawy Allegro i zapłatę za zamówienie przez PayU (przyśpieszy to realizację zamówienia) lub na nasze konto firmowe", której nie bardzo rozumiem? I po raz kolejny napisałam, że rezygnuję z zakupy. Mogę podesłać zrzut ekranu wiadomości ze sprzedawcą i zrzut ekranu jak zrobiłam zwrot. Co w takim przypadku mam zrobić. Z góry bardzo dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Serdecznie. Dodam jeszcze, że próbowałam się skontaktować telefonicznie ze sprzedającym ale sie mi nie udało, nie obierał on telefonu.