anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Automatyczne przedłużenie allegro smart

MAMY ROZWIĄZANIE!
sebastian1020
#7 Wielbiciel#

Miałem aktywny smart przez parę lat, w danych konta mam także aktywną kartę kredytowa z której była automatycznie pobierana opłata, dzisiaj wchodzę na allegro i okazuje się ze mój smart wygasł niby jak ? 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
LEW433
#21 Demiurg#

A  jak wygasa Smart, zapomnieli o to Tobie> mało wiarygodne. Albo nie to konto, albo jeszcze pobiorą a Smart jest czynny jeszcze 14dni od chwili zakończenia>okres wypowiedzenia.

oznacz moderatorów
sebastian1020
#7 Wielbiciel#

Jestem na allegro od chyba jego początków (czasy listownej rejestracji ) i korzystam cały czas z jednego konta, a teraz jak wchodzę na swoje konto to widnieje "wygasł smart", to jakaś sposób przez allegro aby użytkownicy co mieli jeszcze powykupowane smarty na starych zasadach oraz niższych opłatach byli zmuszani do wykupienia nowej subskrypcji na droższych warunkach ? 

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@sebastian1020 Czy opłata za kolejny okres została pobrana z karty? Jaką informację widzisz tutaj?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
sebastian1020
#7 Wielbiciel#

Opłata nie została pobrana a informacja pokazuje mi ze nie mam smarta i musza wykupić nowa subskrypcie na nowych droższych zasadach, mam dwa warianty do wyboru za miesiąc i za rok, 

oznacz moderatorów
sebastian1020
#7 Wielbiciel#

i zaznaczam ze karta kredytowa która jest przypisana do konta to ta sama karta z której wcześniej były pobierane opłaty, a sama karta jest w 100% aktywna, z wyciągu nawet wynika ze tydzień temu zostały z niej opłacone subskrypcje youtuba oraz game passa

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@sebastian1020 Nie doszło tutaj do błędu. Ostatni wykupiony okres Allegro Smart! na Twoim koncie zakończył się w marcu (subskrypcja roczna). Zgodnie z nowymi zasadami, o których informowaliśmy tutaj, jeśli masz zapisaną kartę płatniczą – w dniu przedłużenia Twojej subskrypcji nie pobierzemy automatycznie opłaty i nie przedłużymy Twojej subskrypcji na nowych warunkach. Damy Ci znać mejlowo, że Twoja subskrypcja się zakończyła. Od 21 listopada 2022 r., od godziny 9:00 subskrypcję przedłużysz samodzielnie.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów